کد خبر : 69441
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳

بهبود پایداری ارتباطات مخابراتی در بهمئی با نصب ۸ باتری‌ جدید

بهبود پایداری ارتباطات مخابراتی در بهمئی با نصب ۸ باتری‌ جدید
.

دهدشت نیوز: خبرنگار سامان خوبی زاده،    مدیر مخابرات شهرستان بهمئی، از نصب ۸ باتری ۱۲ ولت ۲۰۰ آمپرساعت در سایت پرکاربرد لیکک ۳ K0203 خبر داد.

 

خداخواست بهرامی گفت: با این اقدام، پس از قطع برق، این سایت که بزرگترین و پرترافیک‌ترین مرکز مخابراتی شهرستان است، قادر خواهد بود حدود یک‌ونیم ساعت به ارائه خدمات ارتباطی پایدار ادامه دهد.

 

وی همچنین از پیگیری‌های انجام شده برای ارتقای سایت کت خبر داد و افزود: با انجام نامه‌نگاری‌ها و هماهنگی‌های لازم، قول‌هایی دریافت کرده‌ایم که تا پایان هفته آینده باتری‌های مورد نیاز این سایت نیز تأمین و نصب شود.»

 

بهرامی از تهیه باتری‌های ذخیره برق اضطراری برای دکل تلفن همراه خبر داد و گفت: تهیه باتری های دخیره برق اضطراری برای دکل شهر های ممبی و سرآسیاب یوسفی از اولویت های مخابرات بوده و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

 

مدیر مخابرات شهرستان بهمئی با تأکید بر اهمیت نگهداری صحیح باتری‌ها اظهار داشت: در بحث فنی، شارژ و دشارژ باتری‌ها باید حداکثر هر دو ماه یک‌بار انجام شود و نه هر روز به‌مدت دو ساعت. متأسفانه معضل قطع مکرر برق، خسارات سنگینی به تجهیزات فنی و باتری‌های صنعتی شبکه مخابرات وارد می‌کند.»

 

وی خواستار همکاری جدی شرکت توزیع برق با مجموعه مخابرات شد و افزود که تداوم قطع برق، علاوه بر هزینه‌های سنگین تعمیر و تعویض تجهیزات، بر کیفیت خدمات ارتباطی مردم نیز اثر منفی خواهد گذاشت.

 

بهرامی در پایان تصریح کرد: بهبود پایداری شبکه ارتباطی شهرستان از اولویت‌های اصلی ماست و با برنامه‌ریزی دقیق، تأمین تجهیزات و همکاری دستگاه‌های اجرایی، تلاش داریم بی‌وقفه به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

 

خبرنگار سامان خوبی زاده

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405