کد خبر : 70305
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳

امام جمعه دیشموک

خطیب نماز جمعه دیشموک بر لزوم انسجام مومنان و آمادگی در برابر دشمن تاکید کرد

خطیب نماز جمعه دیشموک بر لزوم انسجام مومنان و آمادگی در برابر دشمن تاکید کرد
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر راوند در خطبه‌های نماز جمعه بخش دیشموک، با استناد به آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع)، بر اهمیت برادری دینی، پرهیز از اختلاف و تقویت اجتماع مومنان تاکید کرد و همچنین آمادگی کامل نیروهای مسلح در برابر تهدیدات دشمن را ضروری خواند.

دهدشت نیوز ؛حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر راوند، خطیب نماز جمعه بخش دیشموک، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، وظایف سنگین مومنان در قبال برادران دینی خود را برشمرد. وی  کرد: «مسلمان واقعی کسی است که برادر دینی خود را فریب نمی‌دهد، کنار نمی‌زند، نیازش را برآورده می‌کند، از او غیبت نمی‌کند و محرومش نمی‌سازد.»

 

خطیب نماز جمعه، رعایت این حقوق را مایه استحکام جامعه اسلامی دانست و افزود: «تعامل مومنان و اجتماع آنان، مورد تاکید قرآن و اهل بیت(ع) است و باید از قضاوت‌های نابجا، غیبت و خیانت پرهیز کنیم.»

 

وی در ادامه با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع)، به فضیلت دعا و شفاعت برای برادران دینی پرداخت و گفت: «هر مومنی که برای برادرش دعا کند، دعایش مستجاب می‌شود و شفاعت او در روز قیامت پذیرفته است. بنابراین باید در پی افزایش برادران مومن خود باشیم و از تفرقه و قطع رحم بپرهیزیم.»

 

تاکید بر آمادگی در برابر تهدیدات دشمن

 

حجت الاسلام راوند در بخش دیگری از خطبه‌های خود، به مسائل روز کشور و منطقه پرداخت. وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: «دشمن اصلی‌ترین تهاجم خود را از طریق جنگ روانی و رسانه‌ای پیش می‌برد و اگر ببیند می‌تواند ضربه بزند، قطعاً این کار را خواهد کرد. بنابراین باید همیشه آماده باشیم.»

 

خطیب نماز جمعه دیشموک، تداوم پیشرفت کشور را در گرو ثبات و امنیت دانست و افزود: «مسئولین باید با عادی‌سازی فضا، بر خدمت‌رسانی به مردم متمرکز شوند و اجازه ندهند دشمن جریان زندگی عادی را مختل کند. نیروهای مسلح ما نیز باید آمادگی دفاعی حداکثری داشته باشند تا در صورت حمله دشمن، پاسخی دندان‌شکن به او بدهند.»

 

هشدار درباره مکانیزم ماشه دشمن و وضعیت اقتصادی

 

ایشان در ادامه با هشدار درباره مکانیزم‌های دشمن برای ایجاد ناامنی داخلی، گفت: «هدف دشمن، تحت تاثیر قرار دادن محیط اجتماعی و زندگی عادی مردم است. اگر مردم دچار مشکلات معیشتی و ناامنی شوند، پایه‌های دفاعی کشور تضعیف می‌شود. بنابراین باید مراقب باشیم اجازه ندهیم دشمن به اهداف شوم خود برسد.»

 

وی در عین حال به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: «مردم در فشار سختی هستند و گرانی‌ها، اقشار کم‌درآمد را بیشتر تحت تاثیر قرار داده است. البته مردم نیز در این زمینه مقصر نیستند، اما افزایش تقاضا در بازار می‌تواند به گرانی‌ها دامن بزند. امیدواریم با ثبات در بازار، مشکلات مردم کمتر شود.»

 

حمایت از مردم فلسطین و یادبود حضرت معصومه(س)

 

خطیب نماز جمعه دیشموک در بخش پایانی سخنان خود، به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه پرداخت و گفت: «کشتار زنان و کودکان در غزه، آه مظلومانی است که شعله آتشی خواهد شد و جان رژیم غاصب را خواهد گرفت. مقاومت مردم فلسطین ادامه دارد و دنیا شاهد این جنایات است.»

 

وی همچنین با تبریک سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، به فضیلت زیارت ایشان اشاره کرد و گفت: «امام صادق(ع) فرموده‌اند: هر کس حضرت معصومه(س) را زیارت کند، وارد بهشت می‌شود. امیدواریم شفاعت این بانوی بزرگوار در آخرت، شامل حال همه ما شود.»

 

در پایان، از زحمات بخشدار قبلی، علیرضا نوروزی، تقدیر شد و برای بخشدار جدید، آقای مهندس الماس عابدی، که فردی با تجربه و خوش‌برخورد معرفی شد، آرزوی موفقیت در خدمت‌رسانی به مردم منطقه شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405