کد خبر : 70584
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵

نشست هماهنگی انتخابات نظام پزشکی در شهرستان کهگیلویه برگزار شد

نشست هماهنگی انتخابات نظام پزشکی در شهرستان کهگیلویه برگزار شد
نشست هماهنگی انتخابات نظام پزشکی در شهرستان کهگیلویه برگزار شد

*نشست هماهنگی انتخابات نظام پزشکی در شهرستان کهگیلویه برگزار شد*

*با حضور اعضای هیأت‌های اجرایی و نظارت، نماینده فرمانداری، و مدیر شبکه‌ بهداشت و درمان شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده، نشست هماهنگی جهت برگزاری انتخابات نظام پزشکی برگزار شد.*

به گزارش روابط‌عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت؛
نشست هماهنگی برگزاری انتخابات نظام پزشکی شهرستان‌های کهگیلویه، چرام و لنده در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور اعضای هیأت اجرایی و نظارت، نماینده فرمانداری شهرستان کهگیلویه و جمعی از مدیران واحدهای ذی‌ربط در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

در این نشست، ضمن بررسی آخرین قوانین و مقررات مربوط به انتخابات نظام پزشکی، درباره نحوه برگزاری انتخابات، جایگاه اعضای هیأت‌ها، هماهنگی‌های اجرایی، لیست رأی‌دهندگان و نحوه احراز هویت رأی‌دهندگان تبادل‌نظر و تصمیم‌گیری شد.

دکتر مهرداد رزم‌خواه، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، در این جلسه با تأکید بر اهمیت دقت و هماهنگی در اجرای انتخابات، گفت:

انتخابات نظام پزشکی امسال به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و همه واجدان شرایط رأی دادن باید با در دست داشتن کارت ملی یا کارت نظام پزشکی در محل رأی‌گیری حضور یابند. همچنین درج کد انتخاباتی هر یک از نامزدها در فرآیند رأی‌گیری الزامی است.

وی افزود:
هماهنگی لازم با مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های چرام و لنده نیز انجام شده است و رأی‌دهندگان این دو شهرستان می‌بایست جهت شرکت در انتخابات، در محل تعیین‌شده یعنی سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت حضور یابند.

در پایان این نشست، بر لزوم همکاری همه بخش‌ها برای برگزاری انتخاباتی منظم، شفاف و در شأن جامعه پزشکی تأکید شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405