کد خبر : 70677
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹

تعطیلی پروژه‌های چرام؛ سکوت فرمانداری در برابر وعده‌های محقق‌نشده

تعطیلی پروژه‌های چرام؛ سکوت فرمانداری در برابر وعده‌های محقق‌نشده
تعطیلی پروژه‌های چرام؛ سکوت فرمانداری در برابر وعده‌های محقق‌نشده

دهدشت نیوز

تعطیلی پروژه‌های چرام؛ سکوت فرمانداری در برابر وعده‌های محقق‌نشده

در حالی که مردم شهرستان چرام سال‌هاست چشم‌انتظار تکمیل پروژه‌هایی هستند که می‌توانستند موتور توسعه این منطقه باشند، متأسفانه بسیاری از این طرح‌ها یا نیمه‌تمام رها شده‌اند یا عملاً به حال تعطیل درآمده‌اند. این رکود نگران‌کننده، چهره‌ی شهر و روستاهای اطراف را تحت تأثیر قرار داده و امید مردم را نسبت به بهبود وضعیت اقتصادی و عمرانی کاهش داده است.

در بازدیدهای اخیر نماینده مردم چرام در مجلس شورای اسلامی، ایشان به‌صراحت اعلام کردند که «هر جا مانع و مشکلی در مسیر پروژه‌ها وجود دارد، فرماندار و مدیران شهرستان پیگیری کنند، بنده پاسخگو و همراه خواهم بود.» این سخن، نشانه‌ای از آمادگی نماینده برای همکاری و رفع موانع اجرایی بود؛ اما به‌نظر می‌رسد که در عمل، فرمانداری چرام از این فرصت و حمایت استفاده نکرده است.

اکنون سؤال اصلی این است:
وقتی نماینده مجلس اعلام آمادگی کرده تا مشکلات را در سطح استانی و ملی پیگیری کند، چرا فرماندار شهرستان در استفاده از این ظرفیت کوتاهی می‌کند؟
چرا مردم همچنان باید شاهد تعطیلی پروژه‌هایی باشند که با اندکی تلاش و هماهنگی، می‌توانستند به ثمر بنشینند؟

بی‌توجهی به پروژه‌هایی چون طرح‌های آبرسانی،جاده ها، جاده‌های بین‌روستایی، پروژه‌های فرهنگی، و زیرساخت‌های خدماتی، نتیجه‌ای جز عقب‌ماندگی توسعه برای چرام ندارد. ادامه‌ی این روند، نه‌تنها باعث ناامیدی مردم، بلکه موجب بی‌اعتمادی عمومی نسبت به مدیریت شهرستان خواهد شد.

مردم چرام از فرماندار خود انتظار دارند که به‌جای جلسات تکراری و وعده‌های بی‌نتیجه، با اقدام عملی و پیگیری مداوم پاسخگوی مطالبات به‌حق آنان باشد. امروز چرام بیش از هر زمان دیگر نیازمند مدیری است که با شجاعت، تعامل، و احساس مسئولیت، ظرفیت‌های موجود را بالفعل کند — نه آنکه در برابر رکود و تعطیلی، سکوت پیشه کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405