روز قدس، روز خروش علیه ظلم و روز تجدید عهد با آرمانهای ناب اسلام است

دهدشت نیوز:
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد درپیامی تاکیدکرد: روز قدس فرصتی است تا بار دیگر پایبندی خود را به آرمانهای اسلامی و ایستادگی در برابر ستمگران جهان اعلام کنیم و پرچم پرافتخار مقاومت را برافراشته نگه داریم.
متن کامل پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا یَعْمَلُ الظَّالِمُونَ
روز قدس، روز خروش علیه ظلم و روز تجدید عهد با آرمانهای ناب اسلام است. این روز فرصتی است تا بار دیگر پایبندی خود را به آرمانهای اسلامی و ایستادگی در برابر ستمگران جهان اعلام کنیم و پرچم پرافتخار مقاومت را برافراشته نگه داریم.
ظهور، از قدس آغاز میشود. این کلام، نه یک شعار، که حقیقتی ژرف و وعدهای الهی است. با گامهای استوار و قلبهای سرشار از ایمان، در این راهپیمایی شرکت می کنیم تا نشان دهیم که آزادی قدس، سرآغاز پیروزی نهایی حق بر باطل است.
ملت سرافراز ایران، اساتید و دانشجویان در این روز سرنوشتساز، شما را به راهپیمایی عظیم روز قدس که صحنه اقتدار و همبستگی امت اسلام است، دعوت میکنیم.
با حضوری پرشورتر از همیشه و مشت گرهکردهی خود را بر دهان یاوهگویان استکبار میکوبیم و ندای حمایت از مردم مظلوم فلسطین را در جهان طنینانداز کنیم.
حضور امت اسلام اوج غیرت دینی و دفاع از مظلومان است. بیایید با هم، تا حماسی دیگر را خلق کنیم.
ان شاءالله شاهد آزادی قدس خواهیم بود.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰