هجده شب ایستادگی و صلابت مردم دیار بلادشاپور، دهدشت شهر بیداری و ایمان در شب های خونخواهی رهبر شهید
دهدشت نیوز: در هجدهمین شب از حضور مردم مومن وانقلابی دهدشت در خونخواهی رهبر شهیدو سایر شهدای جنگ رمضان، بار دیگر صحنههایی ماندگار از ایمان، بصیرت و پایداری درمیدان مرکزی این شهر رقم زده شد. میدان امام حسین (ع) دهدشت امشب مملو از جمعیت پرشور و عاشقانی بود که با فریادهای حماسی و شعارهای انقلابی،
دهدشت نیوز:
در هجدهمین شب از حضور مردم مومن وانقلابی دهدشت در خونخواهی رهبر شهیدو سایر شهدای جنگ رمضان، بار دیگر صحنههایی ماندگار از ایمان، بصیرت و پایداری درمیدان مرکزی این شهر رقم زده شد.
میدان امام حسین (ع) دهدشت امشب مملو از جمعیت پرشور و عاشقانی بود که با فریادهای حماسی و شعارهای انقلابی، یاد و نام رهبر شهید و رزمندگان جانبرکفی را که در جنگ رمضان از خاک و آرمان انقلاب اسلامی دفاع کردهاند، گرامی داشتند.
این مردم که طی هجده شبانهروز پیاپی از پای ننشستهاند، خستگی را به خستگی سپرده و با روحیهای پرامید در این اجتماع تاریخی حاضر شدند.
در بخشی دیگر از این مراسم، مردم دهدشت به یاد قربانیان «جزیره اپستین» اقدام به آتش زدن «مجسمه بعل» کردند؛ حرکتی نمادین که بیانگر خشم ملت از مظاهر ظلم، فساد و بیعدالتی جهانی در پی اعمال امثال نتانیاهو و ترامپ خبیث است.
درادامه جمعیت انبوه دهدشت مسیر پیادهروی از میدان امام حسین(ع) تا چهارراه سایپا را با شعارهای حماسی نظیر «لبیک یا حسین»، «مرگ بر امریکا» و مرگ براسراییل،مامرد جنگیم بجنگ تابجنگیم پیمودند. این راهپیمایی، جلوهای از انسجام و وفاداری مردم به آرمانهای انقلاب بود.
این مراسم با تجدید بیعت حاضران با امام سید مجتبی خامنه ای، و لزوم انتقام خون شهدای انقلاب در جنگ رمضان به پایان رسید.
مردم دهدشت باردیگر صدایی رسا اعلام کردند که تا آخرین نفس، پاسدار خون شهیدان و وفادار به آرمانهای انقلاب اسلامی خواهند ماند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰