کد خبر : 74399
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۹:۰۱

فرماندار شهرستان کهگیلویه در پنجاه‌ودومین شب از حضور حماسی مردم دیشموک در آیین «خونخواهی رهبر شهید و سایر شهدای جنگ رمضان»، این حضور گسترده و مستمر را جلوه‌ای روشن از ایمان دینی، همبستگی اجتماعی و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست

فرماندار شهرستان کهگیلویه در پنجاه‌ودومین شب از حضور حماسی مردم دیشموک در آیین «خونخواهی رهبر شهید و سایر شهدای جنگ رمضان»، این حضور گسترده و مستمر را جلوه‌ای روشن از ایمان دینی، همبستگی اجتماعی و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست
فرماندار شهرستان کهگیلویه در پنجاه‌ودومین شب از حضور حماسی مردم دیشموک در آیین «خونخواهی رهبر شهید و سایر شهدای جنگ رمضان»، این حضور گسترده و مستمر را جلوه‌ای روشن از ایمان دینی، همبستگی اجتماعی و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست

دهدشت نیوز

فرماندار شهرستان کهگیلویه در پنجاه‌ودومین شب از حضور حماسی مردم دیشموک در آیین «خونخواهی رهبر شهید و سایر شهدای جنگ رمضان»، این حضور گسترده و مستمر را جلوه‌ای روشن از ایمان دینی، همبستگی اجتماعی و پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست.
سید ایرج کاظمی جو با اشاره به جایگاه مردم در تاریخ انقلاب و تحولات منطقه‌ای اظهار داشت: مردم ایران در تمام صحنه‌های حساس از انقلاب تا دفاع مقدس و شرایط امروز، با بصیرت و آگاهی در میدان حضور داشته‌اند و این حضور، رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است.
فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه تداوم برگزاری این مراسم در دیشموک نشانه زنده بودن فرهنگ ایثار و شهادت است، افزود: این تجمعات صرفاً یک مراسم نیست، بلکه یک پیام روشن از وحدت، مقاومت و وفاداری مردم به ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به نقش نسل جوان در این برنامه‌ها گفت: حضور پررنگ جوانان و نوجوانان در کنار بزرگان و معتمدین، نشان‌دهنده انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل آینده است و این موضوع باید با برنامه‌ریزی فرهنگی و آموزشی تقویت شود.
کاظمی جو افزود: هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف موجب شده این برنامه‌ها با شکوه و نظم خاصی برگزار شود و این هم‌افزایی اجتماعی یک سرمایه مهم برای منطقه است.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به شرایط بین‌المللی و منطقه‌ای تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با حماسه افرینی درجنگ رمضان در شرایطی قرار دارد که تحولات جهانی و منطقه‌ای به‌ویژه مواضع سران اروپا و سایر کشورها، نشان‌دهنده تغییر نگاه افکار عمومی نسبت به سیاست‌های قدرت‌های بزرگ است.

وی با اشاره به سیاست‌های آمریکا و نقش دونالد ترامپ در تحولات اخیر گفت: سیاست‌های ایالات متحده در دوره‌های مختلف، به‌ویژه در دوران ترامپ، با فشار، تحریم و تهدید همراه بوده است، اما تجربه نشان داده این سیاست‌ها نتوانسته اراده ملت ایران را متوقف کند و امروز برای خروج ابرومندانه از جنگ التماس می کند.
فرماندار کهگیلویه با اشاره به مفهوم «جنگ رمضان» در این مراسم‌ها افزود: آنچه امروز از آن به عنوان جنگ رمضان و مقاومت یاد می‌شود، نماد ایستادگی ملت‌ها در برابر ظلم و تجاوز است و این مفهوم در ذهن مردم دیشموک به عنوان ادامه مسیر مقاومت زنده نگه داشته شده است.
مقام ارشد دولت در کهگیلویه ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در طول چهار دهه گذشته با جنگ تحمیلی، تحریم‌های گسترده و فشارهای سیاسی و اقتصادی روبه‌رو بوده است، اما با اتکا به مردم و رهبری توانسته مسیر استقلال و پیشرفت خود را ادامه دهد.
فرماندار کهگیلویه با اشاره به نقش آمریکا و متحدانش در منطقه گفت: آمریکا و برخی کشورهای غربی همواره با حمایت از رژیم صهیونیستی و ایجاد بحران سعی در پیاده سازی نقشه شوم خود نموده اند ، اما این اقدامات نتیجه‌ای جز افزایش انسجام ملت‌های منطقه ودوری ازاستکبار نداشته است.
کاظمی جو افزود: تجربه جنگ‌ های دوازده روزه و رمضان نشان داده که ملت‌ ما در برابر فشار و اشغالگری ایستادگی می‌کنند و این روحیه مقاومت امروز به یک جریان فراگیر در منطقه و حتی شهرهای امریکا تبدیل شده است.
فرماندار کهگیلویه با تأکید بر نقش نیروهای مسلح، سپاه پاسداران و بسیج در حفظ امنیت کشور اظهار داشت: امنیت امروز جمهوری اسلامی مرهون فداکاری این نیروها و همراهی مردم است و این اقتدار باید حفظ و تقویت شود.
وی با اشاره به نقش وحدت ملی گفت: اتحاد میان مردم، مسئولان و نیروهای نظامی، بزرگ‌ترین عامل شکست توطئه‌های دشمنان است و این انسجام باید بیش از گذشته تقویت شود.
کاظمی جو با تقدیر از مردم دیشموک گفت: حضور مستمر و باشکوه مردم در این شب‌های متوالی نشان‌دهنده عمق باورهای دینی و انقلابی آنان است و این مسیر با قدرت ادامه خواهد یافت و به الگویی برای سایر مناطق تبدیل خواهد شد.

فرماندار کهگیلویه از نقش بارز اصحاب رسانه بویژه رسانه ملی در بازتاب حماسه مردم در میادین وخیابان ها در بخش دیشموک و شهرستان کهگیلویه قدردانی نمود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405