کد خبر : 74504
تاریخ انتشار : جمعه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۴

پیروزی ملت ایران در جنگ ۴۰ روزه؛ اتحاد سران قوا سیلی محکم به ترامپ بود

پیروزی ملت ایران در جنگ ۴۰ روزه؛ اتحاد سران قوا سیلی محکم به ترامپ بود
دیشموک - امام جمعه شهرستان دیشموک با اشاره به شکست راهبردی آمریکا در رویارویی اخیر با ایران، اتحاد سران قوا را "سیلی محکم و مشترک به ترامپ جنایتکار" توصیف کرد و پیروزی ملت ایران را قطعی دانست.

دهدشت نیوز 

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر راوند در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دیشموک با دعوت مردم به تقوای الهی، اظهار داشت: قرآن کریم برای هدایت پرهیزکاران نازل شده است؛ کسانی که ایمان به غیب، به خدا و نصرت الهی دارند و می‌دانند ایمان به خدا از تمام سلاح‌ها و توانایی‌های دشمن بالاتر است.

وی با اشاره به اقدامات دشمنان برای ایجاد ناامیدی و دو قطبی میان مردم و مسئولان افزود: ترامپ و دشمنان اسلام دنبال ایجاد اختلاف، ترس و غم فراگیر هستند، اما سران قوا با تشخیص به موقع، پیام مشترک و وحدت‌بخشی صادر کردند و تأکید نمودند که نه تندرو داریم و نه میانه‌رو؛ همه ایرانی و انقلابی هستیم و با اتحاد آهنین و تبعیت کامل از رهبری، متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد.

امام جمعه دیشموک تصریح کرد: این اتحاد، سیلی محکم و مشترک سران قوا و مسئولان به ترامپ دروغگو بود؛ کسی که بیش از ۳۰ هزار دروغ در دوران ریاست‌جمهوری خود گفت و تنها ۳ درصد اظهاراتش راست از آب درآمد.

راوند با تأکید بر روحیه امیدواری در کشور گفت: ما پیروز هستیم چون خدا داریم؛ همان خدایی که خرمشهر را آزاد کرد، در کویر طبس شکست مفتضحانه کارتر را رقم زد و در دشت پرزان شهرضا شکست خفت‌بار ترامپ را رقم زد. با داشتن چنین خدایی هرگز ناامید نیستیم.

وی افزود: با رهبری الهی، نیروهای مسلح آماده و مردم ولایتمدار که ۵۵ روز خط مقدم دفاع از ولایت را در خیابان‌ها رها نکردند، پیروزی ملت ایران قطعی است. الحمدلله مسئولان نیز در مسیر خدمت‌رسانی گام برمی‌دارند.

خطیب نماز جمعه دیشموک با اشاره به شکست آمریکا در جنگ ۴۰ روزه اخیر خاطرنشان کرد: حتی در مذاکرات نیز آمریکا شکست خورد؛ ما آنها را ملزم به آتش‌بس در لبنان کردیم. تنگه هرمز با شروط ایران اداره می‌شود، تردد شناورهای نظامی تنها با اجازه سپاه پاسداران ممکن است و نخستین پول به حساب بانک مرکزی واریز شد. ایران علی‌رغم التماس‌های دشمن در مذاکرات شرکت نکرد و یک‌طرفه آتش‌بس را تمدید نمود.

راوند بیان کرد: لفاظی‌ها و عصبانیت ترامپ و نتانیاهوی خبیث در تهدید به ترور و بمباران زیرساخت‌ها در حالی است که در جنگ پرهزینه به هیچ هدفی نرسیده‌اند و به بن‌بست رسیده‌اند. این تهدیدها به جای فشار به ایران، اقتصاد آمریکا را نابود می‌کند.

وی با توصیه به هوشیاری نیروهای مسلح افزود: آمریکا و اسرائیل سابقه طولانی در نقض آتش‌بس دارند، بنابراین نیروهای مسلح ما باید آماده و دست‌به‌ماشه باشند که اگر خطایی از این جنایتکاران سر زد، پاسخ دندان‌شکنی به دشمن اسلام و قرآن بدهند.

امام جمعه دیشموک در پایان با تبریک ولادت امام رضا(ع) از خدمات شهرداری در نهضت آسفالت و افزوده شدن ۷ وسیله نقلیه برای خدمت به مردم در دو سال اخیر تقدیر کرد و از شهردار پرتلاش، شورای شهر و پرسنل شهرداری تشکر نمود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405