جلسه کمیسیون کارگری استان در شهرستان گچساران برگزار شد

جلسه کمیسیون کارگری استان در شهرستان گچساران برگزار شد
جلسه کمیسیون کارگری استان به ریاست فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی، فرماندار گچساران، مدیرکل دفتر امور سیاسی و تقسیمات کشوری، معاون روابط کار و دیگر اعضا در محل فرمانداری گچساران برگزار شد.
✍به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد؛ فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در این جلسه گفت: تلاش و دغدغه همه ما اینست که با حمایت و تسهیل شرایط کاری واحدهای تولیدی و صنعتی استان،معیشت و اشتغال پایدار کارگران را تامین کنیم.
♦️وی اظهارداشت: این جلسات برای پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی است و دستگاه های مرتبط هم همکاری لازم را با واحدها خواهند داشت تا واحدهای تولیدی با ثبات و پایداری بیشتری فعالیت نمایند.
♦️در ادامه ابراهیم مهرجو مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اعلام کرد: حمایت از شرکتهایی که برای تولید و اقتصاد فعالیت میکنند و نقش بسزایی در حفظ اشتغال دارند همواره مورد توجه خواهند بود.
♦️مهرجوگفت: با توجه به اهمیت شرایط کشور و استان باید تلاش کنیم جهت حمایت از جامعه کارگری و همچنین نسبت به تعدیل کارگران برای برون رفت از شرایط موجود فکری اساسی صورت پذیرد.
♦️ایشان نگاهی به استفاده مثبت از ظرفیت ماشین سازی شهرستان گچساران داشت و تصریح کرد: باید حق بیمه پایه کارگران از زمان شروع جنگ رمضان مورد بررسی قرار گیرد.
روابط_عمومی_ ادارهکل_ تعاون_، کار و_ رفاه اجتماعی_ کهگیلویه_ و بویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰