کد خبر : 75055
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۹

جلسه مدیریت محله‌محور شهرستان چرام با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد

جلسه مدیریت محله‌محور شهرستان چرام   با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد

دهدشت نیوز جلسه مدیریت محله‌محور شهرستان چرام به ریاست سید علی وفایی‌مقدم فرماندار این شهرستان و با حضور جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد. در این نشست وحید تسوجی‌ده‌شیخ معاون سیاسی فرمانداری چرام،محمود دژکامه معاون عمرانی فرمانداری ،بشارت بخشدار مرکزی،خادمی بخشدار سرفاریاب، سرهنگ عباسی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه، جانی پورمدیر آموزش و پرورش، جعفری

دهدشت نیوز

جلسه مدیریت محله‌محور شهرستان چرام به ریاست سید علی وفایی‌مقدم فرماندار این شهرستان و با حضور جمعی از مسئولان شهرستان برگزار شد.

در این نشست وحید تسوجی‌ده‌شیخ معاون سیاسی فرمانداری چرام،محمود دژکامه معاون عمرانی فرمانداری ،بشارت بخشدار مرکزی،خادمی بخشدار سرفاریاب، سرهنگ عباسی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه، جانی پورمدیر آموزش و پرورش، جعفری مدیر شبکه بهداشت و درمان، شهردار،حجت السلام و المسلمین حسینی طلب رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان و دیگر اعضای مرتبط حضور داشتند.

فرماندار چرام در این جلسه با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در اداره امور محلات گفت: طرح مدیریت محله‌محور با هدف تقویت نقش مردم در شناسایی مسائل و ارائه راهکار برای رفع مشکلات محلات اجرا می‌شود و می‌تواند زمینه افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی را فراهم کند.

نماینده عالی دولت در شهرستان افزود: در سال‌های گذشته نیز طرح‌هایی با عناوین مختلف در این حوزه اجرا شده است، اما در رویکرد جدید تلاش می‌شود برنامه‌ریزی‌ها از پایین به بالا و با محوریت مردم، نخبگان محلی و ظرفیت‌های مساجد انجام شود.

وفایی مقدم با بیان اینکه شناخت دقیق نیازهای هر محله و اولویت‌بندی مشکلات از مهم‌ترین اهداف این طرح است، اظهار داشت: محلات می‌توانند در نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و انتقال مطالبات مردم نقش مؤثری ایفا کنند.

فرماندار چرام همچنین بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی و گروه‌های مردمی برای حل مسائل شهرستان تأکید کرد و گفت: بسیاری از مشکلات با همدلی، مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت خیران و نخبگان قابل حل است.

در ادامه این نشست، حاضران دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره اجرای بهتر طرح مدیریت محله‌محور، تقویت نقش مساجد، استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد، راه‌اندازی میز خدمت در محلات و توسعه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مطرح کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405