اتحاد مقدس مردم و مسئولان؛ سرمایه نظام اسلامی

اتحاد مقدس مردم و مسئولان؛ سرمایه نظام اسلامی
اتحاد مقدس مردم و مسئولان؛ سرمایه نظام اسلامی

دهدشت نیوز

 

*اتحاد مقدس مردم و مسئولان؛ سرمایه نظام اسلامی*

فرماندارکهگیلویه در هفتادونهمین شب حضور حماسی مردم جاورده چاروسا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای جنگ رمضان گفت: امنیت، اقتدار و عزت امروز جمهوری اسلامی مرهون خون شهدا و ایستادگی مردم است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کهگیلویه، سید ایرج کاظمی جو با تأکید بر اینکه تریبون‌های مردمی متعلق به همه مردم ایران است، افزود: در شرایط کنونی کشور، همه مسئولان و سخنرانان باید در بیان مطالب و مواضع خود وحدت و همدلی را رعایت کنند، زیرا اتحاد مقدس شکل‌گرفته میان مردم و مسئولان سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام جمهوری اسلامی است.

کاظمی جو با اشاره به تحولات منطقه و حوادث اخیر، تصریح کرد: دشمنان جمهوری اسلامی تصور می‌کردند می‌توانند از برخی اختلاف‌نظرها و اعتراضات داخلی سوءاستفاده کرده و زمینه ناامنی و بی‌ثباتی را در کشور فراهم کنند، اما حضور گسترده مردم و همراهی آنان با نظام، این نقشه‌ها را خنثی کرد.

وی افزود: دشمنان در محاسبات خود شناخت درستی از مردم ایران، موقعیت ژئوپلیتیکی کشور و فرهنگ مقاومت نداشتند و گمان می‌کردند همانند برخی کشورها می‌توانند جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهند، در حالی که ملت ایران بار دیگر با انسجام و روحیه ایثار، معادلات آنان را بر هم زد.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه جمهوری اسلامی طی ۴۷ سال گذشته اجازه نداده حتی یک وجب از خاک کشور جدا شود، خاطرنشان کرد: این اقتدار نتیجه تأکید امام راحل و رهبر معظم انقلاب بر اصل مقاومت و حمایت از جبهه مقاومت در منطقه بوده است.

وی همچنین با اشاره به نقش نیروهای مسلح، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در حفظ امنیت کشور، گفت: حضور مردم در کنار نیروهای مسلح باعث شد دشمنان به اهداف خود دست پیدا نکنند و اقتدار جمهوری اسلامی بیش از گذشته نمایان شود.

کاظمی جو در ادامه سخنان خود به مسائل و مشکلات مردم منطقه چاروسا اشاره کرد و اظهار داشت: دولت و مجموعه مدیران اجرایی شهرستان، پیگیر رفع مشکلات مردم هستند و موضوعاتی همچون نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای، روشنایی معابر، زیرساخت‌های روستایی، مشکلات آب‌رسانی و امکانات ورزشی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به سفر اخیر مسئولان استانی به بخش چاروسا گفت: در جریان این سفر، بخشی از مشکلات و مطالبات مردمی بررسی و برای دستگاه‌های اجرایی مصوب شده است و فرمانداری به صورت جدی روند اجرای این مصوبات را پیگیری خواهد کرد.

فرماندار کهگیلویه همچنین از همکاری شوراهای اسلامی، دهیاران، بسیجیان، گروه‌های جهادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان تقدیر کرد و افزود: هیچ دولتی همانند دولت دکترپزشکیان به دهیاری‌ها و شهرداری‌ها کمک نکرده و این حمایت‌ها می‌تواند بخشی از مشکلات مناطق روستایی را برطرف کند.

وی درباره مشکلات معیشتی و گرانی نیز گفت: دولت به خوبی از دغدغه‌های مردم آگاه است و جلسات متعددی برای کنترل بازار و مقابله با گران‌فروشی برگزار می‌شود تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

در پایان این مراسم، جمعی از اهالی منطقه جاورده چاروسا نیز به بیان مشکلات خود در حوزه آب، برق، راه و خدمات شهری پرداختند و فرماندار کهگیلویه بر پیگیری و رسیدگی به مطالبات مردم تأکید کرد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405