کد خبر : 75341
تاریخ انتشار : جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۷

هشدار امام جمعه چرام به مسئولان اقتصادی

هشدار امام جمعه چرام به مسئولان اقتصادی
هشدار امام جمعه چرام به مسئولان اقتصادی

حجت‌الاسلام سید نوراله افشار، امام جمعه چرام، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به ابعاد مختلف «جنگ شناختی و ادراکی» تأکید کرد: خرمشهرهای پیش رو در میدانی سخت‌تر از جنگ نظامی قرار دارند و راه پیروزی در این عرصه، استمرار راه شهدا، مجاهدت، ایستادگی و مقاومت است.

 

 

 

وی با بیان اینکه بشر امروز انواع جنگ‌ها از جمله جنگ سخت، جنگ سرد، جنگ نرم و اکنون جنگ شناختی و ادراکی را تجربه کرده است، اظهار داشت: دشمن در این جنگ با هدف ایجاد اختلال در محاسبات و تصمیمات، به‌دنبال پیروزی در «جنگ اراده‌ها» و اشغال خرمشهرِ اراده و عزم ملت است.

 

 

 

امام جمعه چرام تصریح کرد: در جنگ شناختی، دشمن از ابزارهایی همچون اعتمادزدایی، ناامیدسازی جامعه، ناکارآمد نشان دادن حاکمیت، تضعیف مشروعیت اجتماعی و زیر سؤال بردن اعتبار نظام استفاده می‌کند و نخبگان، جامعه و نگرش‌های مثبت مردم از اصلی‌ترین اهداف این حملات هستند.

 

 

 

 

 

افشار با اشاره به راهکار مقابله با این جنگ افزود: جوانان مؤمن، حزب‌اللهی و انقلابی نباید فعالیت‌های فرهنگی خودجوش را رها کنند، بلکه باید آن را ادامه دهند. وی مشارکت مردم چرام از صنف‌های مختلف در بزرگداشت غدیر را نمونه‌ای از یک حرکت فرهنگی ارزشمند و تمیز دانست و گفت: در نقاط مختلف استان از عظمت مردم چرام در این بزرگداشت یاد می‌شود.

 

 

 

وی همچنین با تأکید بر اینکه راه مقابله با جنگ شناختی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی دشمنان انقلاب اسلامی، استمرار راه شهداست، خاطرنشان کرد: ما با شهدا معاصر بودیم و جهاد، ایثار، شهادت، گره‌گشایی و ایستادگی آنان در برابر قدرت‌ها را دیده‌ایم.

 

 

 

امام جمعه چرام در بخش دیگری از سخنان خود به پیام ۳۱ اردیبهشت مقام معظم رهبری درباره «شکر نعمت انسجام ملی» اشاره کرد و گفت: حل مسائل مردم، به‌ویژه در عرصه اقتصاد و معیشت، از مهم‌ترین مصادیق شکر این نعمت است.

 

 

 

وی با انتقاد از وضعیت بازار و افزایش قیمت‌ها، از مسئولان اقتصادی خواست برای حل مشکلات مردم ورود جدی‌تری داشته باشند و افزود: وضعیت قیمت‌ها و خرید برای مردم سخت شده است و مسئولان محترم در دستگاه‌هایی همچون تعزیرات، صمت، جهاد کشاورزی، اصناف، سازمان حمایت و سازمان بازرسی باید به‌صورت جدی وارد عمل شوند.

 

 

 

افشار اظهار کرد: مشکل اساسی در کارخانه‌های بزرگ و تولیدی و همچنین دلال‌هاست که مدام افزایش قیمت ایجاد می‌کنند و مصرف‌کننده با موج گرانی روبه‌رو می‌شود. وی تأکید کرد: باید جلوی سودجویان و کارخانه‌های بزرگی که با استفاده از شرایط و ضعف نظارت اقدام به گران‌فروشی می‌کنند، گرفته شود.

 

 

 

امام جمعه چرام در ادامه با اشاره به اهمیت دعای عرفه گفت: دعای عرفه، توحید نابى است که از لسان امام معصوم علیه‌السلام به ما رسیده است.

 

 

 

وی ادامه داد: دعای عارف این نیست که فقط بگوید خدایا مرا ببخش و عفو کن، بلکه از خدا می‌خواهد روحیه‌ای عطا کند که از گناه بازدارد. به گفته وی، دعای عرفه دعای ترس از خدا برای دوری از گناه است و مؤمن باید از این فرصت بهره ببرد.

 

 

 

افشار در پایان، قرائت دعای عرفه را از توصیه‌های مؤکد اهل معرفت دانست و بر بهره‌گیری معنوی از این دعا تأکید کرد.

برچسب ها : برگزاری دعای عرفه در شهرستان چرام , پایگاه خبری تحلیلی باران زاگرس، , سید علیرضا کشاورز، , گرانفروشی , نماز عید قربان،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405