استاندار تماشاگر ویژه برد دنا یاسوج مقابل حریف گلستانی

دهدشت نیوز
استاندار تماشاگر ویژه برد دنا یاسوج مقابل حریف گلستانی
تیم فوتبال دنا یاسوج با تکگل صیاد کوکبی برابر آسمان گلستان به پیروزی رسید و با ۴۷ امتیاز، موقتاً به صدر جدول لیگ دسته دوم فوتبال ایران صعود کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، با حضور در ورزشگاه تختی یاسوج از نزدیک نظارهگر دیدار تیم فوتبال دنا یاسوج مقابل آسمان گلستان بود.
تیم فوتبال دنا یاسوج که در نیمه نخست حملات گستردهای را روی دروازه حریف تدارک دیده بود، در همان نیمه با گل صیاد کوکبی دروازه تیم میهمان را باز کرد و نیمه اول را با برتری به پایان رساند.
در نیمه دوم نیز دنا یاسوج بازی درخشانی به نمایش گذاشت و با وجود چندین موقعیت خوب گلزنی، موفق به باز کردن دروازه میهمان نشد تا بازی با همان یک گل به پایان برسد و دو هفته مانده به پایان مسابقات لیگ دسته دوم حساسیت بازیها دو چندان شود.
تیم فوتبال دنا یاسوج با این پیروزی و کسب ۴۷ امتیاز، موقتاً به صدر جدول صعود کرد تا با توجه به دیدار تیمهای شاهین بندر عامری و شایان دیزل، رقابت در لیگ دسته دوم فوتبال ایران در فاصله دو هفته مانده به پایان فصل، حساستر شود.
برچسب ها :استاندار ، تماشاگر ویژه برد دنا ، دهدشت نیوز ، یاسوج مقابل حریف گلستانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰