کد خبر : 8534
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵

کاشت نهال دریاسوج بدون استاندار/بی توجهی به توصیه های پیشگیرانه در مراسم درختکاری

کاشت نهال دریاسوج بدون استاندار/بی توجهی به توصیه های پیشگیرانه در مراسم درختکاری
در روز درختکاری کارناوالی از خودروهای اداری در یاسوج راه افتاد

پایگاه خبری دهدشت نیوز:مراسم روز درختکاری به مناسبت ۱۵ اسفند روز درختکاری با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در استان در حالی آغاز شد که به مانند همیشه با بی‌تدبیری مسوولان همراه بود.

به گزارش دهدشت نیوز:بی‌تدبیری از این جهت که مانند همیشه کارناوالی از خودروهای اداری در این برنامه  به راه افتاد. حضور خودروهای اداری در این برنامه به گونه‌ای بود که هر رهگذری که از جاده یاسوج ۰ سی‌سخت عبور می‌کرد این سوال را داشت که اینجا چه خبر است؟ آیا اتفاقی افتاده که چنین خودروهای اداری پشت سر هم در حال حرکتند؟.

خبرنگاران در همین حین از استاندار سوال کردند که آیا چنین وضعیتی و راه‌اندازی کارناوال اداری اقدامی درست است که استاندار نیز به چنین وضعیتی واکنش نشان داد و به نشانه اعتراض به عملکرد دست اندرکاران این برنامه از نیمه راه بر برنامه روز درختکاری را ترک کرد.

راه‌اندازی کارناوال در شرایط کنونی به دلیل شیوع ویروس کرونا در روز درخت از سوی مسؤولان استانی جالب نبود،  این در حالی است که دستگاه‌های اداری می‌توانستند به جای اقدامات نمایشی هر یک در منطقه‌ای جداگانه اقدام به درختکاری کنند تا این چنین در روز درختکاری کارناوال اداری راه نیفتد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405