کد خبر : 10906
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۹:۴۷

سرپرست و کارکنان مدیریت جهادکشاورزی کهگیلویه با امام جمعه دهدشت دیدار کردند

سرپرست و کارکنان مدیریت جهادکشاورزی کهگیلویه با امام جمعه دهدشت دیدار کردند
امام راحل وقتی جهاد سازندگی را تشکیل دادند انقلاب در زیر ساخت‌ها بوجود آمد بعد از به ثبات رسیدن زیرساخت‌ها جهاد شکل گرفت.

پایگاه خبری دهدشت نیوز:

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر  در دیدار سرپرست و کارکنان جهاد کشاورزی کهگیلویه تصریح کرد: امام راحل وقتی جهاد سازندگی را تشکیل دادند انقلاب در زیر ساخت‌ها بوجود آمد بعد از به ثبات رسیدن زیرساخت‌ها جهاد شکل گرفت.

امام جمعه دهدشت گفت: امنیت غذایی مهمترین رسالت جهاد کشاورزی و چالش جهانی است.

وی با بیان اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی وجود دارد، اضافه کرد: با وجود حاصلخیزی خوبی که وجود دارد اما بهره‌وری و بهره‌برداری خوب نیست و می‌تواند بهتر باشد.

وحدانی‌فر اظهار داشت: توسعه کشاورزی روستایی برای رونق اقتصاد خانواده مهم است جهاد کشاورزی شهرستان بر توسعه کشاورزی روستایی و استفاده از آبیاری قطره‌ای تمرکز داشته باشد.

امام جمعه دهدشت بیان کرد: نهاد نماز جمعه صرفا برگزاری نماز جمعه نیست و قرار نیست امام جمعه فقط خطبه بخواند .بنده در حوزه‌های مختلف پیگیری امورات خواهم بود.

وی خواستار اولویت‌بندی کارهای جهاد کشاورزی و برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات و موانع شد.

علی‌رضا نیکویی‌زاده نیز در این  دیدار با اشاره به ظرفیت‌های خوب بخش کشاورزی در شهرستان اظهار داشت: این ظرفیت‌ها آنطور که باید مورد استفاده قرار نگرفته است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی کهگیلویه سطح زیر کشت اراضی شهرستان را ۵۰ هزار هکتار دیم و آبی اعلام کرد و افزود: ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار باغات در شهرستان وجود دارد.

نیکویی‌زاده یادآور شد: سال گذشته در سطح اراضی ۲۶ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان خریداری شد.

وی اضافه کرد: با توجه به وضعیت بارندگی و نزولات آسمانی امسال پیش‌بینی می‌شود ۳۰ هزار تن مازاد بر مصرف خریداری شود.

این مسؤول گفت: کشت کلزا نسبت به سال‌های گذشته سه برابر رشد داشته و پیش‌بینی می‌شود ۸۰۰ تن از این محصول برداشت شود.

مسئول امور فرهنگی در مدیریت جهادکشاورزی کهگیلویه نیز با بیان اینکه تمامی پرسنل این مدیریت پای کار هستند تاکید کرد:اگر کمبودامکانات کنونی برطرف شود در سال جهش تولید شاهد جهش بزرگی در حوزه کشاورزی کهگیلویه خواهیم بود.

حجت الاسلام دانشخواه افزود:برنامه های دینی و فرهنگی به صورت مستمر و متناسب با ایام و رویدادهای مختلف برگزار و جهادکشاورزی کهگیلویه تعامل مناسبی باهمه ادارات بویژه ادارات فرهنگی و دینی دارد.

وی با اشاره به سطح گسترده این شهرستان نسبت به سایر نقاط استان ابراز امیدواری کرد با همکاری امام جمعه دهدشت مشکلات حوزه  کشاورزی کهگیلویه پیگیری و برطرف شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405