کد خبر : 11048
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۸:۴۱

دادستان مرکز استان

باج‌خواهی‌های سیاسی و قبیله‌ای در کارخانه سیمان پایان داده شود/برخورد با اختلال‌گران مسیر تولید در کهگیلویه و بویراحمد دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: باج‌خواهی‌ها در کارخانه سیمان تعطیل شود.

باج‌خواهی‌های سیاسی و قبیله‌ای در کارخانه سیمان پایان داده شود/برخورد با اختلال‌گران مسیر تولید در کهگیلویه و بویراحمد دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: باج‌خواهی‌ها در کارخانه سیمان تعطیل شود.

به گزارش  پایگاه خبری دهدشت نیوز از یاسوج از یاسوج، سید علی ملک‌حسینی پیش از ظهر امروز در نخستین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که به ریاست رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، در خصوص کارخانه سیمان مارگون گفت: این کارخانه در این شرایط تحریم سرمایه‌گذاری خارجی  دارد که شاید

به گزارش  پایگاه خبری دهدشت نیوز از یاسوج از یاسوج، سید علی ملک‌حسینی پیش از ظهر امروز در نخستین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که به ریاست رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، در خصوص کارخانه سیمان مارگون گفت: این کارخانه در این شرایط تحریم سرمایه‌گذاری خارجی  دارد که شاید بخشی از سرمایه‌گذاری ناشی از تعصب و عِرق مذهبی وی باشد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به استخدام افراد از خانواده‌های معارض کارخانه سیمان افزود: افرادی که در زمان مدیریت‌های قبلی به کار گرفته شدند باج‌خواهی را رونق داده‌اند،  باج خواهی در کارخانه سیمان مارگون تعطیل شود.
و هیچ‌گونه باج خواهی قومی، قبیله‌ای و سیاسی در کارخانه سیمان مارگون نباید وجود داشته باشد.

وی در ادامه استفاده ادارات و سازمان‌ها در بکارگیری نیروهای حقوقی را معضلی برای آینده آنها در مسائل حقوقی دانست و افزود: شایسته نیست از نیروی حقوقی پاره وقت استفاده شود بلکه از نیروی حقوقی با وقت کامل استفاده شود.

این مسوول بر بکارگیری نمایندگان حقوقی مسلط بر فرآیند پرونده‌های قضایی در شرکت‌ها تاکید کرد و گفت: بکارگیری نمایندگان حقوقی به تسریع در رسیدگی در پرونده‌ها کمک می‌کند.

ملک‌حسینی به برخی معارضات برای واحدهای تولیدی از جمله سیمان مارگون اشاره کرد و ادامه داد: در چارچوب قانون و با حمایت دستگاه قضایی معارضات این واحدها بررسی می‌شود و بدون اغماض با کسانی که غیرمنطقی درصدد اختلال در روند تولید شود برخورد می‌شود.

دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد همچنین نبود بایگانی اسناد در برخی شرکت‌ها و دستگاه‌ها را عامل سوء استفاده‌های مکرر دانست و عنوان کرد: احیاء این واحد در شبکه تولیدی و اجرایی برخی دستگاه‌ها مورد تاکید است.

خبرنگار /ربیعی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405