کد خبر : 13048
تاریخ انتشار : جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۶:۲۶
زایمان موفق مادر باردار در آمبولانس اورژانس/حال مادر و پسر خوب است
تکنسین های اورژانس ۱۱۵ به موقع به محل اعزام و باتلاش و اقدامات حمایتی آنها انجام زایمان در بین راه در آمبولانس با موفقیت صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان،؛ محسن جلیل گفت: امروز جمعه ساعت ۵ صبح طی تماس تلفنی با مرکز اورژانس ۱۱۵ یاسوج، و درخواست کمک جهت مادر باردار درروستای درب کلات سادات محمودی، نزدیک ترین پایگاه اورژانس (پایگاه میمند) به محل اعزام گردید.
وی با بیان اینکه مادر باردار خانم ۳۸ ساله بود گفت: تکنسین های اورژانس ۱۱۵ به موقع به محل اعزام و باتلاش و اقدامات حمایتی آنها انجام زایمان در بین راه در آمبولانس با موفقیت صورت گرفت.
جلیل ادامه داد: مادر و نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه، هر دو صحیح و سالم به درمانگاه پاتاوه انتقال داده شدند، در ادامه جلیل از تلاش های گرانقدر تکنسین های اورژانس ۱۱۵ یاسوج، آقایان عزیزی و دلروز تقدیر و تشکر به عمل آورد.
برچسب ها :امبولانس ، بین راهی ، دهدشت نیوز ، زایمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰