بازدید نماینده کهگیلویه بزرگ از کارخانه آجر دهدشت (+تصاویر)
، سید محمد موحد صبح روز جمعه از کارخانه آجر دهدشت بازدید نمود و در نشستی پای صحبت های مسول این کارخانه نشست.
کارخانه نماسازان مروارید معروف به کارخانه آجر دهدشت روزانه در سه شیفت و هر شیفت با ۱۲۰ نفر فعالیت می کند.
ساخت طرح بزرگ تولید آجر و سفال دهدشت دی ماه سال ۱۳۸۸ با مشارکت بانک صنعت و معدن در استان کهگیلویه و بویراحمد و در یکی از مناطق توسعه نیافته شهرستان کهگیلویه آغاز شد.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۲۳۰ هزار مترمربع با سرمایه گذاری ارزی به مبلغ ۱۰ میلیون یورو و سرمایه گذاری ریالی به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال ساخته شده است.
خط اول تولید این کارخانه با پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا مرداد ۹۵ با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار تن آجر و سفال در سال راه اندازی شد .
فاز دوم کارخانه آجر و سفال دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه با ۲ میلیون یورو سرمایه گذاری شهریوری سال گذشته نیز راه اندازی شد.
ظرفیت تولیدی فاز دوم کارخانه آجر دهدشت ۶۰۰ تن در روز است و تا ۷۵۰ تن در روز قابل افزایش است.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.




















ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰