کد خبر : 22489
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۹:۴۳

نصب تابلو و علایم راهنمایی و رانندگی با استانداردهای ترافیکی برای اولین بار در شهر سرفاریاب

نصب تابلو و علایم راهنمایی و رانندگی  با استانداردهای ترافیکی برای اولین بار در شهر سرفاریاب
سرگرد افسری افزود هدف اصلی نصب تابلو های راهنمایی و رانندگی در معابر شهر کاهش ترافیک، سهولت در عبور و مرور و حفظ سلامت شهروندان است

نصب تابلو و علایم با استانداردهای ترافیکی برای اولین بار در شهر سرفاریاب :

سرگرد افسری افزود طی انجام بازدید های میدانی و بنا به درخواست شهروندان و با توجه به محل استقرار این شهر که در مسیر جاده ی چرام به یاسوج می باشد و حجم بالایی از ترافیک از مسیر بلوار اصلی این شهر می گذرد به منظور استاندارد سازی و ایمن سازی معابر عمومی سطح شهر طی بازدید میدانی که با حضور فرمانده ناحیه سپاه، شهردار و رئیس کلانتری سرفاریاب جانمایی و نصب تابلو های ترافیکی در معبر و بلوار اصلی سطح شهر در حال اجرا است.
رئیس پلیس راهور شهرستان چرام افزود نصب علائم ترافیکیگ تابلو های اخطار دهنده به همت مدیریت حمل و تقل شهرداری سرفاریاب و نظارت و پیگیری های مستمر پلیس راهور صورت گرفت و از شهروندان محترم درخواست میشود جهت حفظ رفاه خویش و تسهیل در رفت و آمد به این علائم توجه داشته باشند.

سرگرد افسری افزود هدف اصلی نصب تابلو های راهنمایی و رانندگی در معابر شهر کاهش ترافیک، سهولت در عبور و مرور و حفظ سلامت شهروندان است.

در پایان سرگرد افسری از مدیریت شهرداری و اعضای محترم شورای شهر و رئیس کلانتری سرفاریاب به پاس تعامل و همکاری این عزیزان در راستای ارتقاء ایمنی سطح معابر سرفاریاب تشکر نمودند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405