کد خبر : 26303
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۹:۵۱

انتقاد تند رئیس اداره ورزش جوانان چرام از مدیر شبکه بهداشت

انتقاد تند رئیس اداره ورزش جوانان چرام از مدیر شبکه بهداشت
بعد از شنیدن این خبر با شخص حضرتعالی تماس گرفتم و موضوع را مطرح کردم که ما طبق مصوبه شورای سلامت اقدام به تعطیلی کلیه اماکن ورزشی سرپوشیده و روباز کرده ایم چرا خلاف مصوبه اقدام می کنید .

محمدی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان چرام در جواب ادعای رئیس شبکه بهداشت و درمان مبنی بر باز بودن اماکن ورزشی عنوان کرد: در راستای پیشگیری از گسترش ویروس منحوس کرونا اداره ورزش و جوانان شهرستان در سال ۱۳۹۹ کلیه مصوبات شورای سلامت شهرستان را اجرا نموده به طوری که در سال گذشته فقط ۸۳ روز اماکن ورزشی دولتی فعالیت داشته و با دستور فرماندار بقیه ایام سال یا طبق مصوبه ستاد کرونا تعطیل بوده اند .
وی همچنین در خصوص فعالیت چمن مصنوعی بیان کرد
که چمن مصنوعی یک مکان ورزشی اما خصوصی هست ما مکاتبات لازم جهت تعطیلی این مکان انجام داده ایم و چمن را تعطیل کردیم
اما یک روز بعد چمن با هماهنگی مجموعه شبکه بهداشت باز شده و کارکنان شبکه بهداشت در آن فعالیت نموده اند .
بعد از شنیدن این خبر با شخص حضرتعالی تماس گرفتم و موضوع را مطرح کردم که ما طبق مصوبه شورای سلامت اقدام به تعطیلی کلیه اماکن ورزشی سرپوشیده و روباز کرده ایم چرا خلاف مصوبه اقدام می کنید .
بیان نمودی در صورت رعایت پروتکل بهداشتی اشکالی ندارد.
در صورتی که در مصوبه ستاد کرونا مطرح شده که کلیه اماکن ورزشی سرپوشیده و روباز تا اطلاع ثانوی تعطیل کردند.

بعد با هماهنگی مجموعه هیئت فوتبال شهرستان مجددا مکان مورد نظر تعطیل شد.

به گزارش دهدشت نیوز  ، به دلیل اینکه یک روز پس از باز شدن چمن مصنوعی ، این مکان ورزشی در اختیار کارکنان بهداشت درمان قرار گرفت احتمال میرود رئیس شبکه بهداشت در قبال باز کردن چمن وقت فوتبال برای کارکنان شبکه از مالک چمن گرفته باشد .

مسئول بهداشت و درمان چرام نسبت به نقض مصوبات شفاف سازی کند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405