پاسخ صریح استاندار کهگیلویه و بویراحمد به دغدغه ائمه جمعه:
چشم های خود را به روی ناموس نظام و حق الناس نخواهم بست
به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز، «حسین کلانتری» امروز (۱۹ مرداد) در نشست ائمه جمعه با استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن تبریک پیشاپیش اعیاد قربان و غدیر، گفت: این افتخاری برای بنده است که در استانی که مورد عنایت مقام معظم رهبری قرار گرفته، خدمت گذار مردم باشم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه رئیس جمهوری و معاون اول ایشان نیز در دولت تاکید ویژهای نسبت به این استان به بنده داشتند، اظهار داشت: وظیفه دارم که در راستای مطالبات مقام معظم رهبری از مسئولان در این استان، رئیس جمهور و دغدغه ائمه جمعه نسبت به مسائل و مشکلات تلاش کنم.
وی ضمن تاکید بر اینکه ما امروز در جنگ تمام عیار اقتصادی با دشمن قرار داریم، اضافه کرد: با توجه به فضا و ظرفیت خوب و همچنین وجود نخبگان و انسان های شایسته کهگیلویه و بویراحمد در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و سیاسی، باید از آنها به نحو شایسته استفاده کنیم.
کلانتری یادآور شد: هرچند شاید انتقادها و اختلاف سلیقه هایی نیز وجود داشته باشد، ولی باید با هماهنگی یکدیگر بتوانیم استان را اداره و امورات مردم را به پیش ببریم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه مرکز استان و نماینده ولی فقیه را یک نعمت بزرگ برای مردم شهر یاسوج و استان دانست و گفت: باید از این ظرفیت های ارزشمند استفاده کنیم.
وی در ادامه گریزی به بحث انتخابات زد و اذعان داشت: اعتقاد دارم در زمینه انتخابات رای مردم «ناموس نظام» است و با صداقت و صراحت اعلام میکنم، «اگر سند شش دانگ این استان و حتی کشور را به نام بنده بزنند، اجازه نخواهم داد که حتی یک رای جابجا شود».
کلانتری ضمن تاکید دوباره بر اینکه رای مردم را ناموس و شرف می داند، تصریح کرد: هر کسی در هر رده و جایگاهی بخواهد به این به ناموس نظام و حق الناس دست درازی کند، چشم های خود را نخواهم بست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: به صراحت اعلام می کنم مجموعه همکاران بنده به عنوان مسئولان اجرایی برای برگزاری و سلامت انتخابات تلاش می کنند و تخلف از هیچ کس پذیرفته نیست و از شما (ائمه جمعه) نیز تقاضای همکاری لازم را داریم.
وی با اشاره به اینکه مردم تعیین کننده نتیجه انتخابات و مسئولان اجرایی پاسدار آرای مردم در نظام هستند، گفت: آنچه که در صندوق های ریخته می شود به اسم نظام است و مهم نیست که چه کسی از صندوق بیرون می آید، ما تکلیفی داریم و آنچه که مردم تصمیم میگیرند از صندوق رای بیرون خواهد آمد.
کلانتری در پایان این نشست، پیشنهاد یک جلسه مشترک بین فرمانداران و ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد را داد که مورد موافقت قرار گرفت.
برچسب ها :استاندار ، امام جمعه ، پاسخ ، دهدشت نیوز ، صریح
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰