کد خبر : 28699
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹

افتتاح بزرگترین کارگاه تولیدی صنایع دستی در یاسوج

افتتاح بزرگترین کارگاه تولیدی صنایع دستی در یاسوج
بزرگترین کارگاه تولیدی و آموزشی صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افتتاح شد.

به گزارش دهدشت نیوز  مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این استان در نراسن افتتاح این کارگاه تولیدی گفت: با توجه به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در کشور پایلوت صنایع دستی است راه اندازی چنین کارگاه‌های کمک بزرگی به تولید صنایع دستی در این استان می‌کند.
مجید صفایی با بیان اینکه این گارگاه آموزشی تولیدی با سرمایه گذاری بخش خصوصی راه اندازی شده است، افزود: در این کارگاه علاوه بر تولید صنایع دستی به هنر دوستان در زمینه‌های مختلف صنایع دستی آموزش‌های لازم نیز ارائه می‌شود.
صفایی میزان سرمایه گذاری تولیدی این کارگاه تولیدی را بیش از ۵ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: برای تکمیل این کارگاه تولیدی و راه اندازی صنایع پایین دست آن از جمله کارگاه ریسندگی به ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه در این کارگاه تولیدی و آموزشی گبه، جاجیم، قالی، گلیم و گیوه سنتی تولید می‌شود ادامه داد: قرار است با راه اندازی خط تولید جدید، شال و روسری سنتی نیز در آن تولید شود.
صفایی ظرفیت فعلی اشتغال این کارگاه آموزشی و تولیدی را ۵۰ نفر مستقیم و ۳۰ نفر غیر مستقیم اعلام کرد و گفت: با توسعه این کارگاه و ایجاد کارگاه‌های پایین دست ظرفیت اشتغال مستقیم و غیر مستقیم در این واحد تولیدی به بیش از ۱۰۰ نفر افزایش می‌باید.
مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد به بازار فروش و عرضه تولیدات این کارگاه تولیدی هم اشاره کرد و افزود: علاوه بر فروش تولیدات صنایع دستی این کارگاه در بازار استان و استان‌های همجوار به کشور‌های حوزه خلیج فارس و آلمان نیز صادر می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405