کد خبر : 30852
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۷:۲۴

توقیف اتوبوس حامل کالاهای قاچاق در یکی از شهرستان های استان

توقیف اتوبوس حامل کالاهای قاچاق در یکی از شهرستان های استان
فرمانده انتظامی استان از توقیف اتوبوس مسافربری حامل کالاهای قاچاق به ارزش ۷ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال در محور "گچساران" به "شیراز" خبر داد.

توقیف اتوبوس حامل کالاهای قاچاق در “گچساران”

فرمانده انتظامی استان از توقیف اتوبوس مسافربری حامل کالاهای قاچاق به ارزش ۷ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال در محور “گچساران” به “شیراز” خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس،سردار”کیقباد مصطفایی” اظهار داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان گچساران در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هماهنگی مرجع قضائی در محور “گچساران” به “شیراز” تور ایست و بازرسی دایر کردند.

وی با اشاره به اینکه ماموران حین انجام ایست و بازرسی به یک دستگاه اتوبوس مسافربری مشکوک و آن را نیز متوقف کردند، تصریح کرد: ماموران در بازرسی از خودروی مذکور ۲۰ دستگاه لپ تاپ، ۱۴۰ قطعه لوازم یدکی، ۱۳ هزار و ۷۰۰ عدد لوازم آرایشی و بهداشتی، ۵۵۰ عدد انواع لوازم الکترونیکی، ۴هزار و ۵۰۰ عدد برچسب پودر نیروزا، ۱۷ دستگاه انواع لوازم خانگی و … قاچاق کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این که کارشناسان ارزش تقریبی کالاهای کشف شده را ۷ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال اعلام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: راننده خودرو دستگیر و به مرجع قضائی تحویل و خودرو نیز به پارکینگ منتقل شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405