خطر امیکرون در یک قدمی استان/لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تزریق دوز سوم واکسن
دهدشت نیوز
خطر امیکرون در یک قدمی استان/لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تزریق دوز سوم واکسن
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هم اکنون ۱۰۳ بیمار در بیمارستان های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد ۳۳ نفر مبتلای قطعی و ۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه افزود: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون۸۵هزار و۹۳۳ مورد گزارش شده است.
وی اضافه کرد: از ۱۴۴ جواب نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج و دهدشت، حدود ۹ درصد موارد مثبت بودند که موارد مثبت در شهرستانهای بویراحمد، گچساران و لنده می باشند.
وی تصریح کرد: احتمال ورود کرونای اومیکرون جهش یافته به استان زیاد است بنابراین باید پروتکل های بهداشتی بیشتر از گذشته رعایت شود و واکسیناسیون افرادیکه تا کنون واکسن خود را تزریق ننموده اند انجام شود و سایر افراد نیز واکسیناسیون خود را تکمیل نمایند .
وی خواهان مشارکت بیشتر مردم در رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، عدم حضور در هر مراسم و تجمعی شد و همچنین مردم از حضور در مکان های شلوغ و پرخطر مانند بازارها، رستوران ها ، بانک ها ، مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانها خودداری نمایند و کسانیکه در قرنطینه می باشند از محل قرنطینه خارج نشوند تا بتوان از مبتلا شدن بقیه مردم جلوگیری نمود
برچسب ها :امیکرون ، دهدشت نیوز ، کهگیلویه و بویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰