کد خبر : 36374
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱

در ادامه بازدیدهای فرماندار چرام /بید انجیر میزبان شورای اداری چرام

در ادامه بازدیدهای فرماندار چرام /بید انجیر میزبان شورای اداری چرام
فرماندار چرام به همراه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره)و مسئولین دستگاههای خدمات رسان با حضور در روستای محروم بیدانجیر از توابع بخش سرفایاب ، از نزدیک از وضعیت عمومی و مشکلات زیرساختی این روستا بازدید بعمل آوردند

دهدشت نیوز

فرماندار چرام به همراه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره)و مسئولین دستگاههای خدمات رسان با حضور در روستای محروم بیدانجیر از توابع بخش سرفایاب ، از نزدیک از وضعیت عمومی و مشکلات زیرساختی این روستا بازدید بعمل آوردند .

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چرام ، سید عبدالرحمان توفیقیان فرماندار شهرستان صبح امروز (۱۰اسفند) ضمن تبریک عید مبعث گفت: با توجه به شرایط اقلیمی این روستا، و طرحهایی که بعضی از افراد شروع کرده اند فرصت مناسبی جهت ایجاد اشتغال و رونق بخشیدن به کسب و کار مردم روستای این حوزه می باشد و این روستا را به قطب تولیدات محصول مورد نیاز در منطقه تبدیل می نماید.
رئیس شورای اداری عنوان کرد:اعضای شورای اداری با هدف شناسایی نقاط ضعف و قوت و شناخت پتانسیل ها ی منطقه حضور پیدا کردند که مشکلات را ببینند و در جهت حل مشکلات تصمیم گیری نمایند
وی همچنین افزود: در صورت حمایت مسئولین و استقبال مردم از طرح اشتعال زایی کمیته امداد و ساخت مسکن شاهد نتایج قابل قبولی درخصوص کوچ معکوس اهالی این روستا خواهیم بود.
سید عبدالرحمان توفیقیان با اشاره به تلاش های گذشتگان در منطقه گفت:گذشتگان برای فرزندان خود کارهای خوبی با وجود مشکلات انجام داده اند انتظار هست مردم پای کار بیایند و همکاری لازم برای پیشرفت منطقه و اشتغال فرزندان خود انجام دهند
توفیقیان اضافه کرد:در کنار رونق و خودکفایی زندگی روستایی فراموش نشود
فرماندار چرام در ادامه طی بازدید از معابر این روستا اظهار کرد: با توجه به محرومیت بارز این روستا در تلاش خواهیم بود تا ضمن بهبود وضعیت راه مواصلاتی این روستا در آینده‌ای نزدیک و همچنین ایجاد طرح هادی ، شاهد تغییرات اساسی در روستای بید انجیر باشیم.

وی با اشاره به اینکه ، مشکلات حوزه ی راه و مسیرهای ارتباطی ، بهداشت و درمان ، جهادکشاورزی و عشایری ، مشکلات منابع طبیعی ، تامین آب و برق از جمله مشکلات اهالی این روستاها است و مسئولان ادارات در خصوص پیگیری و رفع آنها قول مساعد دادند گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده بخشی از مشکلات این مردم به زودی رفع و برای دیگر مشکلات و درخواست‌های اهالی اقدامات دراز مدت و با برنامه ریزی طولانی مدت انجام می شود و انشاااله این دیدارها و بازدید ها جهت نتیجه گیری ادامه دارد .
وی با تشکر رسانه ها گفت:دریچه دوربین رسانه ها به خوبی واقعیت ها و مشکلات را انعکاس و در شناخت بهتر مردم و مسئولین را به هم نزدیک می کند
مشکلات مطرح شده مردم در این دیدار، در حوزه بهداشت و درمان ، راهها و مسیرهای ارتباطی ، برطرف کردن مشکلات آب و برق، فشار‌های اقتصادی، معیشتی، موضوع اشتغال، مشکلات روستاها ، اُمور عشایر و معطل ماندن برخی موضوعات عشایری ، دغدغه‌ها و نیازمندی‌های مردم در این منطقه بود که در میان گذاشتند و در این نشست تلاش برای رفع مشکلات روستاییان مورد تأکید قرار گرفت.
فرماندار شهرستان چرام‌ و معاون عمرانی ،مدیرکل کمیته امداد و معاونین و رئیس شهرستان چرام‌، مدیر آموزش و پرورش، بخشدار سرفاریاب ، مجموعه خیرین ، رئیس جهاد کشاورزی سرفاریاب ، کارشناسان اداره برق، رئیس اداره راهداری، اداره بنیاد مسکن ، منابع طبیعی و آبخیزداری چرام و سرفاریاب ،آب وفاضلاب چرام و سرفاریاب در این مراسم حضور داشتند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره)گفت:باتوجه به اینکه مسئولین به دنبال حل مشکلات هستند تصمیم گرفتیم جهت بررسی و برطرف نمودن مشکلات خدمت برسیم
مبشری ادامه داد:کمیته امداد در حمایت از نیازمندان در سال های اخیر کوتاهی نکرده و انتظارداریم مردم در جهت خودکفایی همکاری کنند
وی افزود: جوانان را جهت دریافت وام خودکفایی به مبلغ ۱۰۰میلیون و ساخت مسکن با مبلغ ۱۰۰میلیون بلاعوض و ۱۰۰میلیون قرض الحسنه هدایت و راهنمایی کنید
مبشری در ادامه با اشاره به مشکلات روستا اضافه کرد: اگر مشکلات زیرساخت روستا برطرف شود خدمات دهی بهتری انجام می شود
توزیع بسته های حمایتی و آموزشی و همراهی دکتر مبشری مدیر کل کمیته امام خمینی (ره) جهت درمان از نکات قابل توجه این بازدید بود

لازم به ذکر هست که فرماندار چرام در سلسه بازدیدهای خود امروز از روستای بیدانجیر مرز کهگیلویه و چرام  که اخرین روستای شهرستان چرام بخش سرفاریاب هست  در یک روز تعطیل بازدیدکرد

روستاهای تل سیاه، چال‌باغ علیا، چال‌باغ سفلی ، آبچنار و اندرون با جمعیتی افزون‌بر ۲۹۰ نفر از داشتن جاده ارتباطی مناسب و شبکه آب شرب محروم هستند.

این روستاها در مجموع ۶۰ دانش آموز در دو دوره ابتدایی و متوسطه اول دارد که برخی نیز به دلیل نبود امکانات و سختی‌های عبور و مرور برای رسیدن به مدرسه به دلیل نبود جاده ترک تحصیل کرده‌اند.

جاده ارتباطی این روستاها به طول ۹ کیلومتر سال‌ها خاکی و سنگلاخی مانده به گونه‌ای که امکان تردد خودروهای بدون کمک وجود ندارد و در زمستان با بارش برف و باران برای ماه‌ها ارتباطشان با سرفاریاب و دیگر مناطق قطع می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405