کد خبر : 39559
تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰

با حضور فرماندار چرام صورت گرفت: اهدای ۹ سری جهیزیه به نوعروسان سرفاریابی

با حضور فرماندار چرام صورت گرفت:  اهدای ۹ سری جهیزیه به نوعروسان سرفاریابی
فرماندار شهرستان چرام عصر امروز در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای تأمین جهیزیه نوعروسان اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم که زمینه برای ازدواج زوج‌های جوان فراهم شود

 

دهدشت نیوز

با حضور فرماندار چرام صورت گرفت:

اهدای ۹ سری جهیزیه به نوعروسان سرفاریابی

به همت خیریه ابشار عاطفه ها سرفاریاب ۹ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در سرفاریاب با حضور فرماندار چرام ،امام جمعه ،فرمانده بسیج ناحیه چرام ،معاونت سیاسی امنیتی فرمانداری ،رئیس اداره سازمان تبلیغات چرام و جمعی از اعضای شورای ادادی اهدا شد.
این جهیزیه ها شامل اقلامی نظیر وسایل آشپزخانه، گاز، فرش،پتو و… به زوج‌های جوان تحت پوشش با شادی بدرقه راه این عزیزان کرد.

امام جمعه سرفاریاب هزینه‌های سرسام‌آور ازدواج را باعث بالا رفتن سن ازدواج در بین جوانان دانست و گفت: اگر زمینه ازدواج جوانان فراهم شود، قطعاً این قشر نیز از مفاسد اجتماعی دور می‌شوند

زارعی پور سهل‌انگاری خانواده‌ها در کنترل پوشش جوانان را یک خطر دانست و گفت: اگر جوان نیاز به ازدواج دارد با کم کردن هزینه ازدواج و آسان گرفتن این سنت حسنه او را همراهی کنید.

خطیب جمعه سرفاریاب صرف هزینه‌های گزاف و بی‌مورد در مراسم عروسی را غیرضروری خواند و افزود: سخت گرفتن ازدواج منجر به بالا رفتن سن ازدواج شده است.

وی  در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته برای تأمین جهیزیه نوعروسان اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم که زمینه برای ازدواج زوج‌های جوان فراهم شود.
وی  ادامه داد: همه باید تلاش کنیم و کمک شود که چنین برنامه‌هایی گسترش یابد و در روزهای مختلف سال شاهد برگزاری این برنامه‌ها باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405