کد خبر : 39795
تاریخ انتشار : جمعه ۳ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: درخشش فرهنگیان هم استانی در نخستین جشنواره کشوری معلمان هنرمند

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:  درخشش فرهنگیان هم استانی در نخستین جشنواره کشوری معلمان هنرمند
در این جشنواره جناب آقای نارکی از گچساران جایزه خود را به خانواده شهدا تقدیم کردند که این اقدام فرهنگی وی نیز مورد تحسین وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

درخشش فرهنگیان هم استانی در نخستین جشنواره کشوری معلمان هنرمند

مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد گفت : در نخستین جشنواره معلمان هنرمند سراسر کشور معلمان کهگیلویه و بویراحمد خوش درخشیدند.
به گزارش ……….،حسنعلی عزت خواه با اعلام این خبر گفت :در این مرحله از جشنواره ۵ نفر فرهنگیان شاغل و بازنشسته حضور داشتند که ۲ نفر از آنها مقام اول ،۲ نفر بطور مشترک مقام سوم و یک‌نفر هم حائز شایسته تقدیر شد.

وی افزود:آقایان سید صالح زینی پور فرهنگی بازنشسته و اورنگ نارکی از فرهنگیان شاغل در رشته نمایشنامه نویسی با محوریت هنرهای نمایشی مقام اول را از آن‌خود کردند.

وی گفت؛ در این جشنواره جناب آقای نارکی از گچساران جایزه خود را به خانواده شهدا تقدیم کردند که این اقدام فرهنگی وی نیز مورد تحسین وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت.

وی گفت:همچنین خانم حکیمه فتحی در رشته وب سایت با محوریت رسانه و فضای مجازی و آقای محمدعلی وفاخوب در رشته آواز لری بختیاری با محوریت هنرهای آوایی به طور مشترک مقام سوم این دوره از جشنواره را بدست آوردند.

عزت خواه افزود:خانم‌ سارا شیخ ممو نیز در رشته موشن گرافی و با محوریت هنرهای تجسمی شایسته تقدیر شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405