برپایی میزخدمت در مصلای حضرت ابوطالب (ع) چرام
به گزارش دهدشت نیوز
ظهر امروز بمناسبت گرامیداشت سالروز اقامه اولین نماز جمعه کشور میز خدمتی با حضور مدیرکل عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کهگیلویه و بویراحمد،فرماندار و مسئولان اجرایی شهرستان چرام در مصلای حضرت ابوطالب(ع) شهر چرام در راستای پاسخگویی و رفع سریع درخواستهای مردمی برپا شد.
شریفی مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری با اشاره به برپایی میزخدمت به منظور پاسخگویی به درخواست ها، شکایت ها و گزارش های مردمی در نماز جمعه به صورت مستمر در شهرستانها و بخش ها ، اظهار داشت: پیرو هماهنگی انجام شده مقرر است تا هر هفته در یکی از نماز جمعه های شهرستانها و بخش ها دستگاه های اجرایی برای پاسخگویی به مردم میز خدمت را راه اندازی کنند.
وی افزود: با توجه به رویکرد استانداررسیدگی به مسائل و مشکلات مردم، تولیدکنندگان و اقشار مختلف جز و مبنای اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی خواهد بود.
شریفی اضافه کرد: با توجه به اقدامات انجام شده درصدد هستیم با تداوم دیدار چهره به چهره مدیران و مردم و انجام بازرسیهای مستمر، موانع رشد استان رفع و طرح پشتیبانی تولید و توسعه و حل مشکلات مردم فهیم و شهید پرور چرام فراهم نماییم.
وی گفت: مجموعه مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری با تمام امکانات و کارشناسان در حوزه ی میزخدمت حضوری و الکترونیکی، سیستم اطلاع رسانی از طریق پورتال اداره کل، سامانه برخط تلفنی ۱۱۱ و سامانه سامد در جهت حل مشکلات آماده ی رسیدگی و حل و فصل مسائل و مشکلات می باشد
مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری و فرماندار در بدو ورود به مصلای نماز جمعه با استقبال اقشار مردم و درخواست های مردمی مواجه شد و با شنیدن صحبتها و پیشنهادهای اقشار مردم، دستورات لازم برای پیگیری مسایل و مشکلات آنان را ارایه دادند.



برچسب ها :برپایی میز خدمت ، چرام ، دهدشت نیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰