کد خبر : 42558
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴

فرماندار چرام طی پیامی در گذشت استاد سید قادر لاهوتی را تسلیت گفت

فرماندار چرام طی پیامی در گذشت استاد سید قادر لاهوتی را تسلیت گفت
فرمانداری چرام ؛ سید عبدالرحمان توفیقیان فرماندار چرام بمناسبت درگذشت استاد سید قادر لاهوتی نامدار ادبیات فارسی، پیام تسلیتی صادر کرد.

دهدشت نیوز

به گزارش روابط عمومی فرمانداری چرام ؛ سید عبدالرحمان توفیقیان فرماندار چرام بمناسبت درگذشت استاد سید قادر لاهوتی نامدار ادبیات فارسی، پیام تسلیتی صادر کرد.
در متن این پیام آمده است:

بسمه تعالی

مهرماه، همواره یادآور خاطرات شکفتن و شکوفایی انسان در گلستان دانش و دانایی است؛ به ویژه آن که یادکرد باغبان های مهربانی که الفبای محبت و معرفت را می آموختند، رسم همه ساله شاگردان و آموختگان مکتب علم و دانش است.
مهرماه امسال امّا، رنگ و بویی غم انگیز دارد. جامعه ادبی و دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد سوگوار استاد فرزانه ای است که بیش از نیم قرن از چشمه سار فضل و دانش او متنعم و بهره مند بوده و رهیافت های ادبی او همواره گره گشای راه دانشجویان و دانش پژوهان بوده است.
زنده یاد استاد لاهوتی، از آغازین روزهایی که رسالت معلمی را بر عهده گرفت کوشید تا درس معرفت و انسانیت را به دانشجویانش بیاموزد و با پایمردی در راه اندازی کرسی ادبیات فارسی در دانشگاه پیشگام شد تا ادامه دهنده اسلافی باشد که در پاسداشت شعر و ادبیات استان کهگیلویه و بویراحمد در طول قرون متمادی اهتمام ورزیده بودند.

درگذشت این شخصیت ممتاز و نامدار ادبیات فارسی و محقق و مصحح ارجمند آثار فاخر ادبی، موجب تألم و تأسف همه کسانی است که یا از محضرش کسب فیض کردند و تلمذ نمودند و یا آثار و برکات وجودی اش را در‌ک کرده بودند.
این شاگرد مکتب ادبی، مصیبت اندوهبار فقدانش را به خانواده مکرم، همکاران و استادان ادبیات فارسی و شاگردان و دوستدارانش تسلیت گفته، آرزومندم روح آن فقید سعید در آرامش ابدی و مشمول غفران الهی باشد.

سید عبدالرحمان توفیقیان
فرماندار چرام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405