مردم همدان خطاب به اغتشاشگران: تا آخر پای انقلاب میمانیم

عصر امروز تجمع خودجوش مردم دارالمومنین همدان در پی هتک حرمت و جسارت به محضر قرآن و اهل بیت(ع) و ساحت مقدس امامزاده عبدالله(ع) توسط اغتشاشگران برگزار شد.
در این تجمع مردم در میدان امامزاده عبدالله(ع) جمع شدند و با حضور در میدان امام(ره) و پیادهراه بوعلی خود را برای ساعت ۱۷:۳۰ به آرامگاه بوعلی رساندند و تا ساعت ۱۹ که همراه با اقامه نماز بود در این تجمع اعتراضی علیه آشوبگران حضور داشتند.
در این تجمع که کاملا خودجوش بود و فقط سه ساعت زمان تا برگزاری آن برای فراخوان فرصت وجود داشت مردم با حضور گسترده و با در دست داشتن پلاکاردهای «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «نیروی انتظامی دلاورمردان امنیت»، «تا آخرین نفس پای انقلاب میمانیم» و «هتاکان به مقدسات را مجازات کنید» شعار «مرگ بر فتنهگر» و «ما ملت امام حسینیم» را سر دادند و حمایت خود را از انقلاب نشان دادند.
سخنران مردمی این مراسم ضمن تشکر از حضور مردم و تقدیر از حافظان امنیت در کشور به نمایندگی از حضار عنوان کرد اینجا دارالمومنین همدان و شهر شهدا و عالمان بزرگ است و اجازه نخواهیم داد اغتشاشگران در این نقطه فرهنگخیز جولان دهند، تا وقتی کوچکترین اغتشاشی در اینجا باشد مردم نیز در صحنه حضور خواهند داشت و مقابل آن خواهند ایستاد.
انتهای پیام/ ۳۱۴۰/
برچسب ها :دهدشت نیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰