کد خبر : 46339
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۲

در جمع خبرنگاران مطرح شد مهدی روشنفکر: صادق ستاری روستازده‌ای که بدون وابستگی به کانون‌های‌های ثروت و قدرت معاون وزیر آموزش و پرورش شد / برخی در داخل و بیرون از وزارت آموزش و پرورش بدنبال قربانی کردن این روستا زاده‌اند / اعضای کمیسیون آموزش مجلس با عزل ستاری‌فرد به شدت مخالف هستند

در جمع خبرنگاران مطرح شد مهدی روشنفکر: صادق ستاری روستازده‌ای که بدون وابستگی به کانون‌های‌های ثروت و قدرت معاون وزیر آموزش و پرورش شد / برخی در داخل و بیرون از وزارت آموزش و پرورش بدنبال قربانی کردن این روستا زاده‌اند / اعضای کمیسیون آموزش مجلس با عزل ستاری‌فرد به شدت مخالف هستند
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس تاکید کرد: تعداد زیادی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس یازدهم با عزل ستاری‌فرد به شدت مخالف بوده و ما معتقدیم در بحث تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه سال گذشته، نباید تمام ایرادات

دهدشت نیوز

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس تاکید کرد: تعداد زیادی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس یازدهم با عزل ستاری‌فرد به شدت مخالف بوده و ما معتقدیم در بحث تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه سال گذشته، نباید تمام ایرادات و اشتباهات را به گردن یک یا دو نفر در این وزارتخانه عریض و طویل گذاشت.
مهدی روشنفکر در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: صادق ستاری فرد روستازده‌ای است که بدون وابستگی به کانون‌های‌های ثروت و قدرت و تنها براساس شایستگی‌های فردی خود توانسته معاون وزیر آموزش و پرورش شود و اکنون برخی در داخل و بیرون از این وزارتخانه بدنبال قربانی کردن این روستا زاده‌اند.
وی با برشمردن برخی از ویژگی‌های فردی و علمی صادق ستاری فرد معاون برنامه‌ریزی و منابع وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم، اظهار داشت:‌ ایشان همیشه از کمی اعتبارات و بودجه وزارتخانه نگران و از آن انتقاد کرده است.
نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس گفت: ستاری فرد در چندین ماه گذشته نشان داد که برای دریافت و پرداخت مطالبات فرهنگیان صادقانه و دلسوزانه پیگیری و‌ایستادگی کرده و برای بهبود رفاه و معیشت همکاران فرهنگی سراسر کشور، از خود کوتاهی نشان نداده است.
عضو کمیسیون آموزش مجلس یازدهم شورای اسلامی با دفاع از عملکرد معاون برنامه‌ریزی و منابع وزارت آموزش و پرورش در شش ماه گذشته، یادآورشد: متأسفانه تلویزیون حتی در یک برنامه زنده، بخشی از گفت وگوی‌ایشان را راجع به کمی و نامناسب بودن بودجه وزارت آموزش و پرورش قطع کرد.
روشنفکر تأکید کرد که؛ تعداد زیادی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس یازدهم با عزل ستاری‌فرد به شدت مخالف بوده و ما معتقدیم در بحث تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه سال گذشته، نباید تمام ایرادات و اشتباهات را متوجه یک یا دو نفر در این وزارتخانه عریض و طویل دانست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405