کد خبر : 48235
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۴

فرمانده انتظامی کهگیلویه از کشف ۱۷ قبضه سلاح غیر مجاز و توقیف ۴۵ خودرو متخلف در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی این شهرستان خبر داد

فرمانده انتظامی کهگیلویه از کشف ۱۷ قبضه سلاح غیر مجاز و توقیف ۴۵ خودرو متخلف در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی این شهرستان خبر داد
فرمانده انتظامی کهگیلویه از کشف ۱۷ قبضه سلاح غیر مجاز و توقیف ۴۵ خودرو متخلف در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی این شهرستان خبر داد

فرمانده انتظامی کهگیلویه از کشف ۱۷ قبضه سلاح غیر مجاز و توقیف ۴۵ خودرو متخلف در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی این شهرستان خبر داد.
سرهنگ سید محمد موسوی در بیان جزئیات این خبر اظهار داشت: این طرح با مشارکت یگان‌های انتظامی و با تعامل پلیس راهور با هماهنگی مرجع قضایی در محل‌های پرتردد و میادین شهر با هدف ارتقا نظم و امنیت و آسایش و آرامش مردم با محوریت پیشگیری از تردد خودروها در ساعات ممنوعه و خودروهای فاقد پلاک و پلاک مخدوش و موتورسیکلت‌های فاقد مدارک و مزاحم به امنیت و آسایش مردم به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: در این طرح ۴۵ دستگاه خودرو و ۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند.
موسوی تصریح کرد: ماموران در ادامه این طرح ۷۶ نفر معتاد، ۱۷ نفر سارق،۱ نفر به جرم مالی و اقتصادی، ۱ نفر به جرم شرارت، ۳ نفر به جرم مفاسد اجتماعی، ۲ نفر به جرم قاچاق مواد مخدر، ۴ نفر خرده فروش مواد مخدر، ۶ نفر به جرم قاچاق کالا و ۱۳۹ نفر به جرم سایر جرائم دستگیر و ۱۷ قبض سلاح غیر مجاز کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان ضمن قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس در اجرای طرح‌های مختلف انتظامی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه جرائم و ناهنجاری اجتماعی در شهرستان از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری و متخلفان اقدام شود،.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405