کد خبر : 49810
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹

فرماندار شهرستان کهگیلویه از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۶۷ پروژه در هفته دولت در این شهرستان خبر داد

فرماندار شهرستان کهگیلویه از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۶۷ پروژه در هفته دولت در این شهرستان خبر داد
فرماندار شهرستان کهگیلویه از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۶۷ پروژه در هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

دهدشت نیوز

فرماندار کهگیلویه: دولت سیزدهم در دو سال کذشته توجه ویژه ای به شهرستان کهگیلویه داشته است /۱۶۷پروژه طی هفته دولت امسال افتتاح وکلنگ زنی می شود

سید عبد العزیز موسوی گفت: دولت سیزدهم در دو سال کذشته توجه ویژه ای به شهرستان کهگیلویه داشته است وی با تاکید بر برنامه‌های گرامیداشت هفته دولت با محوریت خانواده‌های معظم شهدا تصریح کرد: مدیران اجرایی باید در هفته دولت دستاوردها را برای مردم بصورت شفاف و امیدوارانه بازگو کنند

سید عبدالعزیز موسوی فرماندار کهگیلویه ظهر امروز در جلسه شورای اداری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: در هفته دولت سال جاری مدیران در راستای اطلاع‌رسانی دستاوردها و عملکردهای دولت در مساجد تریبون نماز جمعه با برپایی میز خدمت و دیدار چهره به چهره وجهه جمهوریت نظام را با عملکرد جهادی در بین مردم به نمایش بگذارند.

موسوی افزود: خدمتگزاری به مردم در رأس بر‌نامه‌های دولت‌مردان است و خدمتگزاری به مردم از شاخص های دولت سیزدهم است.

وی بزرگترین مزیت دولت سیزدهم را اقدام جهادی دولت و اعتماد مردم به این امر برای برون رفت از مشکلات برشمرد و افزود: بر همین اساس مدیران دستگاهها باید صادقانه در بین مردم حضور یابند تا افعالشان برای مردم الگو باشد

موسوی افزود: رویکرد دستگاه‌های اجرایی این شهرستان طی یکسال گذشته مبتنی بر تلاش و استفاده از ظرفیت ها بوده است و در این راستا به یاری خدا وند بسیاری از مشکلات اجتماعی، فرهنگی و عمرانی با توجه متوازن به بخش ها بر طرف شد اما با این وجود برخی نقاط ضعف هنوز وجود دارد و باید تلاش کرد که نقاط ضعف به قوت تبدیل کرد.

فرماندار مجموع پروژه‌های افتتاحی و کلنگ‌زنی در هفته دولت در کهگیلویه را ۱۶۷ پروژه عنوان و تصریح کرد: این مجموع ۱۲۴ پروژه افتتاحی و ۴۳ پروژه کلنگ‌زنی هستند.

موسوی اعتبارات پروژه‌های افتتاحی را ۴۰۰ میلیارد تومان و پروژه‌های کلنگ‌زنی را ۲۲ میلیاردتومان عنوان کرد.

موسوی با تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانه و فضای مجازی و نیز حقیقی در بیان دستاورد‌های مختلف دولت گفت:امیدواریم ‌با وحدت و انسجامی که در این شهرستان وجود‌ دارد شاهد آبادانی بیشتر شهرستان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد تا در اجرای برنامه‌های هفته دولت از حضور و ظرفیت خانواده معظم شهدا و ایثارگران و تکریم این عزیزان بهره‌گیری شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405