کد خبر : 50628
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

معاون پرورشی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد خبرداد: ۴اردوی دو روزه برای کودکان کار با همکاری سازمان بهزیستی برگزاری برگزار شد/ آمادگی آموزش وپرورش برای کمک به دستگاههای متولی کودکان کار

معاون پرورشی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد خبرداد: ۴اردوی دو روزه برای کودکان کار با همکاری سازمان بهزیستی برگزاری برگزار شد/ آمادگی آموزش وپرورش برای کمک به دستگاههای متولی کودکان کار
4اردوی دو روزه برای کودکان کار با همکاری سازمان بهزیستی برگزاری برگزار شد/ آمادگی آموزش وپرورش برای کمک به دستگاههای متولی کودکان کار

معاون پرورشی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد خبرداد:
۴اردوی دو روزه برای کودکان کار با همکاری سازمان بهزیستی برگزاری برگزار شد/ آمادگی آموزش وپرورش برای کمک به دستگاههای متولی کودکان کار
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه وبویراحمد از برگزاری اردوی دو روزه برای کودکان کار در اردوگاه شهید بهشتی یاسوج با همکاری سازمان بهزیستی خبر داد..
به گزارش ……….دهدشت نیوز…………حجت دبیقی در جمع آنان ضمن تاکید بر لزوم توجه بیشتر به این کودکان از برگزاری کلاس های آسیب های اجتماعی و فرهنگی ،ورزشی در این دو روز خبر داد گفت :آموزش و پرورش استان با تمام ظرفیت های موجود در راه ریشه کن کردن معظلات این کودکان آمادگی همکاری با دستگاهای اجرایی معین در این ارتباط می باشد‌.
دبیقی گفت: امسال ۱۳۰دانش آموز به اردوی پیاده روی اربعین اعزام کردیم که تعداد زیادی از این تعداد کودکان کار و بی سرپرست و بد سرپرست بودند.
وی با بیان اینکه کودکان کار از میان معضلات اجتماعی مانند فقر اقتصادی و فرهنگی، مهاجرت، اعتیاد و طلاق به سطح خیابان می‌آید، افزود: از طرفی کودکان کار از همان سنین ابتدای عمر در معرض انواع آسیب های اجتماعی مانند مواد مخدر و بزهکاری هستند و مساله مهم اینکه نتیجه این آسیب ها در بزرگسالی منجر به ارتکاب آنان به جرائم مختلف می شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: در حوزه کودکان کار، ابتدا باید زیرساخت‌ها مهیا شود و سپس دستگاه‌های نظارتی، اجرایی، سازمان‌های مردم‌نهاد و تشکل‌ها در قالب کارگروه هایی به مرور زمان و بر اساس برنامه ریزی اصولی و هدفمند از این کودکان حمایت کنند.
دبیقی با انتقاد از اینکه هنوز به کودکان کار در استان به عنوان آسیب جدی نگاه نمی شود، هشدار داد: چنانچه برنامه ریزی و اقدام موثر در این حوزه صورت نگیرد به زودی وضعیت استان در حوزه آسیب های اجتماعی غیر قابل کنترل خواهد شد و دیگر نمی‌توان این مساله را مدیریت کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

http://dehdashtnews.ir/?p=26405