کد خبر : 50739
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ - ۸:۳۹

بازدید سرزده بازدید معاون پیگیری حقوق عامه دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از مراکز آموزشی اعلام جرم در ترک فعل مدیران آموزش و پرورش در نارسایی های ایمنی فضای آموزشی

بازدید سرزده بازدید معاون پیگیری حقوق عامه دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از مراکز آموزشی اعلام جرم در ترک فعل مدیران آموزش و پرورش در نارسایی های ایمنی فضای آموزشی
وی با اشاره به حوادث گذشته در برخی مدارس ناشی از ناایمنی ساختمان ها افزود: اماکن آموزشی ناایمن استان باید بازسازی و ایمن سازی شوند.

به گزارش دهدشت نیوزبه نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان و خبرنگار خبرگزاری میزان، حامد رهبر با تشریح کارکرد تعلیم و تربیت غیر رسمی و همچنین تأکید بر نقش تأثیرگذار و سازنده مدیران و کادر مدارس در تعلیم و تربیت نسل آینده خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف مطلوب در تعلیم و تربیت دانش آموزان باید زیرساخت‌های عمرانی، فرهنگی، آموزشی و تربیتی در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به حوادث گذشته در برخی مدارس ناشی از ناایمنی ساختمان ها افزود: اماکن آموزشی ناایمن استان باید بازسازی و ایمن سازی شوند.
رهبر گفت: در صورت عدم رفع ایرادهای موجود، علیه مسئولان مدرسه اعلام جرم خواهد شد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویر احمد وجود هرگونه نارسایی در مدارس را غیر قابل قبول دانست و افزود: مدیران در قبال حوزه تحت مسئولیت خود پاسخگو هستند و در صورت احراز ترک فعل، مورد تعقیب قانونی قرار می گیرند.
رهبر با اظهار نارضایتی و انتقاد از وضعیت نامطلوب و غیر قابل قبول برخی مدارس مورد بازدید از حیث ایمنی و تأسیسات گفت: موارد لازم به مسئولان مرتبط آموزش و پرورش طی بازدید سرزده، تذکر داده شد.
معاون پیگیری حقوق عامه دادستان مرکز استان درپایان اظهار کرد: در صورت عدم اقدام قانونی برای رفع مشکلات و نواقص و ایرادات مدارس از سوی معاونت پیگیری حقوق عامه دادستانی مرکز استان، علیه مدیران مربوطه در مجموعه آموزش و پرورش از بابت ترک فعل، اعلام جرم خواهد شد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405