کد خبر : 50879
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸

بازگشایی مدارس و بلاتکلیفی معاونت آموزشی آموزش و پرورش شهرستان چرام در سایه بی توجهی فرماندار و مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

بازگشایی مدارس و بلاتکلیفی معاونت آموزشی آموزش و پرورش شهرستان چرام در سایه بی توجهی فرماندار و مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
بازگشایی مدارس و بلاتکلیفی معاونت آموزشی آموزش و پرورش شهرستان چرام در سایه بی توجهی فرماندار و مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

بازگشایی مدارس و بلاتکلیفی معاونت آموزشی آموزش و پرورش شهرستان چرام در سایه بی توجهی فرماندار و مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش دهدشت نیوز از چرام ؛از امروز رسماً مدارس با حضور نوآموزان کلاس اولی در قالب جشن شکوفه ها حال و هوای دیگری دارد و اولیا دانش آموزان و معلمان در تکاپوی سال تحصیلی جدید می خواهند بهترین کیفیت را برای فرزندان و دانش آموزان بدست بیاورند.

این در حالی است که آموزش و پرورش شهرستان چرام در دولت جدید و به اصطلاح انقلابی به شدت دستخوش تغییرات و سیاست زده شده و در این بین فرماندار چرام به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش با ضعف عملکردی در این حوزه باعث شده که کشتی طوفان زده آموزش و پرورش همچنان دستخوش موج های سیاسی و طایفه ای قرار گیرد و در این بین دانش آموزان و مدارس شهرستان چرام در بدترین شرایط چندسال اخیر خود قرار بگیرد .

بعداز عزل معاونت سابق آموزشی آموزش و پرورش چرام یکی از مشکلات چند وقت اخیر آموزش و پرورش چرام بلاتکلیفی چندین ماهه معاونت آموزشی آموزش و پرورش چرام است و هم اکنون با بازگشایی مدارس این مشکل پابرجاست و معلوم نیست با وضعیت اسفناک آموزشی استان مدیرکل آموزش و پرورش و معاونت آموزشی وی و فرماندار چرام می خواهند چه تصمیمی بگیرندو باید گفت هر سه ناتوان در تصمیم گیری هستند که دود این اختلافات و ضعف در تصمیم گیری به چشم دانش آموزان و معلمان و اولیا دانش آموزان می رود .

در حالیکه اولیا در این شرایط سخت اقتصادی متحمل هزینه های بسیاری هستند برای روانه کردن فرزندان خود به مدارس اما بلاتکلیفی مهم ترین معاونت اداره آموزش و پرورش باعث شده که ظلمی مضاعف در حق مردم چرام روا شود.

یکی از مولفه های موفقیت یک فرماندار توجه به آموزش و مدارس به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش هست اما متاسفانه توفیقیان در آموزش و پرورش چرام عملکرد ضعیف و توفیقی نداشته است.

در حالیکه رسانه ها در چند وقت اخیر می خواستند فضای آموزش و پرورش بدور از حاشیه باشد تا امور سر و سامان بگیرد اما به نظر می رسد دیگر سکوت جایز نیست و علاوه بر آموزش و پرورش در سایر حوزه ها هم مردم به شدت نگران هستند و باید صدای آنها را به گوش مدیران بالادست رساند .

انتظار می رود مدیرکل آموزش و پرورش استان و معاون آموزشی وی که از فرزندان چرام است به بلاتکلیفی معاونت آموزشی چرام پایان دهند و در بحث نظارت و پایش حوزه های آموزشی مدارس چرام اهتمام ویژه ای داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

http://dehdashtnews.ir/?p=26405