کد خبر : 52237
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴

سفر یک روزه دبیر کل حزب ایران قوی به کهگیلویه و بویراحمد /نادی /شعار ما ساختن ایرانی قوی است و ما باید دست به دست هم دهیم برای ساختن ایرانی قوی است 

سفر یک روزه دبیر کل حزب ایران قوی به کهگیلویه و بویراحمد /نادی /شعار ما ساختن ایرانی قوی است و ما باید دست به دست هم دهیم برای ساختن ایرانی قوی است 
خشایار نادی دبیر کل حزب ایران قوی به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد.

به گزارش دهدشت نیوز؛خشایار نادی دبیر کل حزب ایران قوی ابتدا با حضور در گلزار شهدا و زیارت گلزار شهدای گمنام یاسوج گفت:در گام دوم انقلاب اسلامی، جوانان نقش آفرین جدی عرصه توسعه کشور هستند و در این راستا در قالب فعالیت های سیاسی و اجتماعی می توان آموزش های لازم را به آنان برای بروز در میدان های مختلف عرصه و ارائه کرد.

نادی با تصریح بر این که پیشرفت های کشور در عرصه اطلاعاتی و امنیتی و نظامی مرهون تلاش شبانه روزی، ایمان به خدا و باورمندی به نسل جوان است، گفت: میدان دادن به نسل جوان جامعه می تواند بسیاری از وابستگی ها را رفع و کشور را در دیگر حوزه ها بخصوص در اقتصاد نیز به پویایی و تحرک هرچه بیشتری برساند.

نادی افزود:بهبود شاخص های اقتصادی در دولت سیزدهم، بهبود روابط با کشورهای همسایه در دولت سیزدهم، تاکید بر دیپلماسی مقاومتی و اعتقاد داشتن به شعار ما می توانیم ایرانی قوی داشته باشیم که این در دولت سیزدهم محقق شد.

وی در ادمه سفر خود به استان مجموعه کار آفرین برتر کشور جناب بالان بازدید و ضمن بررسی مطالبات کار کنان این مجموعه ،قول مساعدت دادند.

همچنین در بازدید از کارگاه یکی از معلولین استان

دیدار با آقای حبیبی منش فرماندار اسبق و‌ نمونه دولت های نهم و دهم کشور که در بستر بیماری هستند از برنامه های کاری سفر وی بود.

در این سفر حسین حبیبی منش دبیر ایران قوی در استان،صادق پناهی نسب معاون سیاسی ایران قوی و صادق آبدار مدیر رسانه ایران قوی در استان، نیز در همراه وی بودند.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405