گزیده خطبههای نمازجمعه؛ابلاغ سلام رهبر انقلاب به مردم کهگیلویهوبویراحمد
دهدشت نیوز
آیت الله نصیر حسینی با دعوت نمازگزاران به تقوای الهی و با بیان اینکه انجام اعمال عبادی سبب رضایت خداوند متعال و کسب بهشت می شود، گفت: با تعدی و ظلم و بازی با آبروی انسان های مسلمان، بهشت نصیب انسان نمی شود و عواقب دنیوی و اخروی نصیب آنها خواهد شد.
امام جمعه یاسوج با بیان اینکه افراد بهشتی و جهنمی با انجام نیک یا گناه نتیجه اعمال خود را در این دنیا خواهند دید، گفت: انسان نتیجه اعمال خود را خواهد دید و به طور قطع از نتیجه این اعمال آگاه خواهد شد.
آیت الله حسینی در خطبه دوم نمازجمعه شهر یاسوج با دعوت نماز گزاران به تقوای الهی گفت: روز یکشنبه ۲۸ آبان ماه ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار است، آن حضرت سومین یا چهارمین فرزند حضرت علی علیه السلام است که در سال ۵ یا ۶ هجری متولد شد و دارای چهار فرزند پسر و یک دختر داشت که آن حضرت در نهایت رحلتی شهادت گونه داشت، آن حضرت به نام زینب بود که توسط پیامبر و به وسیله جبرییل یعنی زینت پدر نامیده شد؛ آن حضرت مفسر قرآن بود و به صورت شبانه عبادت می کرد و در شرایط سخت کربلا نماز شب او و مستحبات او ترک نشد و در شرایط سخت برخی از موارد نشسته نماز می خواند آن حضرت دارای خطبه های بلیغ و فصیح بود.
امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه حضرت زینب (س) در حجاب و حیا و شجاعت و دفاع از جبهه حق الگو است، گفت: در شرایط جنگی کربلا در مقابل یزیدیان خطبه خواند و آنها را رسوا ساخت، وی دارای علم لدنی بود کسی که مستقیم از خدا صاحب علم شده است.
وی افزود: روز پرستار را به همه پرستاران تبریک می گویم کسانی که شبانه روز در حال تلاش و خدمت به بیماران هستند، پیامبر اسلام در روایتی فرمود: اگر کسی برای یک انسان بیمار تلاش کند از گناهانش پاک می شود همانند روزی که از مادر متولد شده است، یعنی غذا دادن، شستشو، درمان سبب پاک شدن گناهان انسان می شود.
آیت الله حسینی گفت: همچنین پیامبر فرمود: اگر کسی به مریضی میوه دلخواه او را بدهد خدا از میوه های بهشت به او خواهد داد.
وی به دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی و ابلاغ سلام رهبری معظم به مردم استان اشاره و تاکید کرد.
وی به روز راهپیمایی در ۲۸ آبان ماه در حمایت از ملت فلسطین اشاره کرد و گفت: در فلسطین و غزه کسانی هستند که متولد نشدند و در شکم مادر جان می دهند در این شرایط اوج جنایت و کشتار مشاهده می شود اما شاهد سکوت و بی تفاوتی مجامع بین المللی هستیم و حق دفاع از آنها را در این سازمان ها وتو می کنند و تنها راه نجات آنها آمدن منجی است، وقتی رژیم صهیونسیتی این همه جنایت می کنند در حال دفاع از او هستند.
آیت الله حسینی ادامه داد: در انگلیس و آمریکا گروه های مختلف مردمی برای حمایت از فلسطین و مردم این کشور به خیابان ها آمدند.
امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه در روایت آمده است که با ظهور حضرت در مناطقی از خاورمیانه ودر بیت المقدس حضور پیدا خواهند کرد، گفت: آن حضرت در بیت المقدس نماز خواهند خواند و در آن زمان ملت ها بیدار می شوند و به حکومت های خود حمله کرده و آنها را ساقط می کنند و اینکه خداوند متعال حضرت عیسی علیه السلام را ذخیره کرد برای چنین روزی بود تا عده ای از ملت ها منتظر او باشند و آن حضرت، منجی بشریت حضرت مهدی صاحب الزمان (عج) را یاری کنند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰