کد خبر : 61572
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۶:۳۱

سرهنگ پوربهشت

۲۰۰ دانش‌آموز کهگیلویه‌ای به اردوی راهیان نور و پیشرفت اعزام شدند

۲۰۰ دانش‌آموز کهگیلویه‌ای به اردوی راهیان نور و پیشرفت اعزام شدند
سرهنگ پوربهشت، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کهگیلویه، از اعزام ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان این شهرستان به اردوهای راهیان نور و پیشرفت خبر داد.

به گزارش [دهدشت نیوز ]، سرهنگ پوربهشت در حاشیه برنامه‌های گرامیداشت چهل و ششمین پیروزی انقلاب اسلامی و در جمع خبرنگاران، هدف از برگزاری این اردوها را آشنایی نسل جوان و نوجوان با ایثارگری رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس و بازدید از دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف عنوان کرد.

وی افزود: در این اردوها، ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان به مدت سه روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور از جمله شلمچه، هویزه و یادمان شهدای اهواز بازدید خواهند کرد. همچنین، در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، بازدید از سایت‌های موشکی و هوافضای استان خوزستان نیز برای دانش‌آموزان تدارک دیده شده است.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کهگیلویه با اشاره به استقبال پرشور دانش‌آموزان از این اردوها، خاطرنشان کرد: امسال قریب به ۱۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان در قالب ۴ کاروان خواهر و برادر به اردوهای راهیان نور اعزام شدند و امیدواریم این اردوها نقش مؤثری در تقویت روحیه ایثار و خودباوری در بین نسل جوان داشته باشد.

سرهنگ پوربهشت در پایان از همکاری صمیمانه مجموعه آموزش و پرورش شهرستان در برگزاری این اردوها قدردانی کرد و گفت: روایتگری و اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این اردوهاست که ان‌شاءالله مورد بهره‌برداری کامل دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405