پناهی: این کارها یعنی عقب ماندگی
باز هم خبری ناگوار از برخورد با یکی از پزشکان متخصص در استان کهگیلویه و بویراحمد موجب تالم خاطر اقشار مختلف مردمی شد.
خوب به یاد داریم که پس از حادثه قتل دکتر داوودی پزشک متخصص در یاسوج چگونه مردم از زن و مرد و پیر و جوان و کارمند و کارگر و به عبارتی همه اقشار در برابر این حادثه موضعگیری کردند و ندیدیم کسی در استان آن حادثه تلخ و تاسف برانگیز را محکوم نکند.
این روزها دوباره برخورد با یک متخصص آن هم در شهر دهدشت موجب شد تا باز هم احساسات مردم استان در همه نقاط جریحه دار شود.
در همین خصوص دکتر سیده رقیه پناهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی نتوانست در برابر چنین اقدامی سکوت کند و در صفحه شخصی خود چنین اقدامی را ناشی از عدم توسعه یافتگی و عقبماندگی دانست.
بیشک چنین اقدامی موجب خواهد شد تا در آینده پزشکان متخصص که استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز مبرمی به آنها دارد مقصد دیگری غیر از شهرهای استان را جایگزین کنند و عقبماندگی و عدم توسعه یافتگی همچنان بر سر استان کهگیلویه و بویراحمد سایه سیاه افکند.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰