کارشناس هادی و مسائل سیاسی در جمع زائران اربعین حسینی مطرح کرد:
عشق به آقا ابا عبدالله الحسین ع درس آزادگی ایثار وشهامت به دنیا داده است
دهدشت نیوز؛ خبرنگار سامان خوبی زاده همزمان با آغاز مراسم پیاده روی اربعین، موکبهای مختلفی در مسیر زوار امام حسین (ع) جهت خدمترسانی به زائران فعالیت خود را تا پایان مراسم اربعین انجام میدهند یکی از موکبهایی که خدمات خود را به زائران آغاز کرده است موکب شهدای علاءالدینی شهرستان بهمئی در جوار امامزاده امیرحاضر علیهمالسلام است.
محمد علی آرمیده کارشناس هادی و مسائل سیاسی با حضور در موکب طایفه علاءالدینی گفت: اربعین حسینی بعنوان بزرگترین راهپیمایی بی نظیر در سطح عالم بوده که نمونه اش در جهان هستی وجود ندارد این حرکت عظیم و بی همتا، آمیخته با شور و شوق وصف ناپذیر امت واحده اسلامی وحتی سایر ادیان الهی در لبیک گفتن به ندای هل ناصر ینصرنی آقا اباعبدالله الحسین ع است که بعد از گذشت ۱۴۰۰سال به منصه ظهور رسیده است.
وی افزود: یکی از مهمترین گوشه های دلدادگی به آقا ابا عبدالله الحسین ع برپایی مواکب خدمت رسانی به زوار اربعین است که این رویه تبدیل به یک پویش جهانی شده و مردم با شور و شوق وصف ناپذیر با برپایی موکب جهت خدمت رسانی به زوار از یکدیگر سبقت میگیرند .
آرمیده عنوان کرد: عشق به اباعبدالله مرز نمی شناسند و روزبه روز شاهد گسترش این فرهنگ در سراسر گیتی هستیم جوری که دنیای مادی گرای غرب را سخت در چالشی عمیق فرو برد ..
کارشناس هادی و مسائل سیاسی در پایان افزود: دلدادگی به آقا اباعبدالله ع یاران و اصحاب باوفایش، امروزه تبدیل به یک فرهنگ همگانی در جهان شده که درس آزادگی ایثار وشهامت به دنیا داده است.
خبرنگار سامان خوبی زاده




























برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰