کد خبر : 68335
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰:۵۱

امام جمعه موقت شهر لیکک؛ اربعین؛ زنده‌نگه‌دارنده عاشورا است

امام جمعه موقت شهر لیکک؛ اربعین؛ زنده‌نگه‌دارنده عاشورا است
.

دهدشت نیوز؛ خبرنگار سامان خوبی زاده حجت‌الاسلام سید عبدالرضا موسوی‌منش، امام جمعه موقت شهر لیکک، در مراسم اربعین حسینی در روستای اسلام در سخنانی پرشور به تبیین جایگاه اربعین حسینی و تأثیر جهانی قیام عاشورا پرداخت و گفت:به همه کسانی که در عراق و سایر مناطق، با برپایی موکب‌ها قدمی در راه بزرگداشت نام سیدالشهدا(ع) برداشته‌اند، دست مریزاد عرض می‌کنم. امیدوارم حلاوت این خدمت، گوارای وجودتان باشد.

 

اربعین؛ زنده‌نگه‌دارنده عاشورا

امام جمعه موقت لیکک با اشاره به پیوند ناگسستنی اربعین و عاشورا تأکید کرد:اربعین، تداوم عاشوراست. اگر شیعه به گرامیداشت چهلم شهدای کربلا سفارش شده، برای این است که قیام عاشورا فراموش نشود. حماسه ماندگار امام حسین(ع) و پیروزی خون بر شمشیر، چهل روز پس از عاشورا در اربعین تجلی یافت. این رویداد، کتابی پرماجرا و درس‌آموز برای تمام بشریت است که گذر زمان هرگز آن را کهنه نخواهد کرد.

 

وی افزود: نهضت عاشورا هر روز تازه‌تر می‌شود. همان‌گونه که پیامبر(ص) فرمودند، نام و یاد امام حسین علیه السلام چنان حرارتی در دل مؤمنان افکند که هیچ‌گاه خاموش نمی‌شود. علامه مجلسی در بحارالانوار اشاره کرده که اگر مردم از فضیلت‌های اربعین آگاه بودند، برای پیوستن به این قافله، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کردند.

 

جایگاه ویژه زائران حسینی در پیشگاه خداوند

حجت‌الاسلام موسوی‌منش به جایگاه رفیع زائران امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت:زائران اباعبدالله(ع) بر فراز عرش الهی جای دارند و در بهشت، همنشین ائمه اطهار(ع) خواهند بود. حضرت زهرا(س) نیز به استقبال آنان می‌آید.

 

امام حسین(ع)، الگوی جهانی آزادگی

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) متعلق به یک کشور یا مذهب خاص نیست، اظهار داشت:اگر نظرات اندیشمندان جهان را مطالعه کنیم، می‌بینیم عظمت قیام عاشورا در سراسر جهان سایه افکنده است. گاندی گفته است: من با مطالعه زندگی امام حسین(ع) به این نتیجه رسیدم که اگر هند بخواهد پیشرفت کند، باید به مکتب امام حسین(ع) روی آورد؛ همچنین محمدعلی جناح، بنیانگذار پاکستان، خود را مدیون این مکتب می‌دانست.

 

امام جمعه موقت لیکک ادامه داد: سیدالشهدا(ع) حج را رها کرد و به کربلا آمد. اگر هدفش کشورگشایی بود، خانواده را همراه خود نمی‌آورد. اما او با فداکاری بی‌نظیر خود، وجدان‌های خفته بشر را بیدار کرد و حکومت فاسد یزیدی را رسوا ساخت.

 

درس‌های عاشورا برای امروز جهان

وی با اشاره به درس‌های مکتب امام حسین(ع) گفت:در دانشگاه امام حسین(ع)، درس‌های آزادگی، شهامت، ایثار و گذشت آموزش داده می‌شود. ما باید قدر این نهضت را بدانیم، چرا که انقلاب اسلامی ایران نیز در تداوم خط عاشورا شکل گرفته است.

 

حجت‌الاسلام موسوی‌منش در پایان با اشاره به نقش رهبری و اتحاد ملی خاطرنشان کرد:همان‌گونه که در جنگ تحمیلی، رهبری و اتحاد ملی، پیروزی را برای ما به ارمغان آورد، امروز نیز باید نقاط قوت خود را به رخ دشمن بکشانیم. اجتماع اربعین، حضور جوانان عاشورایی و فداکاری دانشمندان هسته‌ای، نشان‌دهنده تداوم راه امام حسین(ع) است.

 

خبرنگار سامان خوبی زاده

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405