کد خبر : 69220
تاریخ انتشار : جمعه ۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۴

با حضور استاندار اجرای چهار پروژه راه با اعتبار۲۱۰ میلیارد تومان در گچساران

با حضور استاندار اجرای چهار پروژه راه با اعتبار۲۱۰ میلیارد تومان در گچساران

دهدشت نیوز با حضور استاندار اجرای چهار پروژه راه با اعتبار۲۱۰ میلیارد تومان در گچساران کلنگ احداث دور برگردان تقاطع غیرهمسطح امامزاده جعفر با اعتبار بیش از۹۰ میلیارد تومان به نمایندگی از چهار پروژه به زمین زده شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در مراسم کلنگ‌زنی این

دهدشت نیوز

با حضور استاندار
اجرای چهار پروژه راه با اعتبار۲۱۰ میلیارد تومان در گچساران
کلنگ احداث دور برگردان تقاطع غیرهمسطح امامزاده جعفر با اعتبار بیش از۹۰ میلیارد تومان به نمایندگی از چهار پروژه به زمین زده شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در مراسم کلنگ‌زنی این پروژه‌ و تشریح برنامه‎های امروز گچساران، با تشکر از حضور پرشور مردم و همراهی اصحاب رسانه گفت: کلنگ پروژه دور برگردان تقاطع امامزاده جعفر(ع) به نمایندگی از تعداد ۴ پروژه با اعتبار سرجمع ۲۱۰ میلیارد تومان به زمین زده شد.
استاندار خاطرنشان کرد: امروز شاهد افتتاح یا کلنگ‌زنی ۹۵ پروژه عمرانی با اعتباری ببیش از ۳ هزار میلیارد تومان بودیم.
استاندار اظهار داشت در حوزه اقتصادی، ۸ پروژه با سرمایه‌ای حدود ۴۱۸ میلیارد تومان که موجب اشتغال مستقیم ۲۷۰ نفر شد، به بهره‌برداری رسید.
رحمانی تصریح کرد: عملیات اجرایی پروژه‌ای با حجم سرمایه‌گذاری حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان در این حوزه برنامه‌ریزی شده بود که با توجه به در پیش بودن سفر رئیس جمهور به استان، شروع عملیات اجرایی به آن زمان موکول شد.
رحمانی در توضیح یکی از پروژه‌های مهم کلنگ‌زنی شده، خاطرنشان کرد : از میان سه پروژه، نمایندگی فروش خودرو امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد. این پروژه با ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم و بدون اتکا به تسهیلات بانکی، برای ۱۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: طبق قول سرمایه‌گذار، ظرف یک سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و این مجموعه می‌تواند نقش مؤثری در توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری منطقه داشته باشد.
وی به تشریح سایر پروژه‌های شاخص پرداخت و گفت: پس از کلنگ‌زنی قطعه سوم محور گچساران – چرام به طول هفت کیلومتر، مرکز کلینیک دندانپزشکی با کارکرد دوگانه آموزشی و درمانی افتتاح شد.
به گفته استاندار، پروژه مهم و اثرگذار استخر بانوان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
استاندار خاطرنشان کرد: شش پروژه‌ عمران شهری دوگنبدان با اعتبار ۱۴۴ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ‌زنی شد.
وی عنوان کرد از این تعداد، ۲ پروژه با اعتبار ۲۶میلیارد تومان افتتاح و چهار پروژه با اعتبار ۱۱۸میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.
استاندار، پروژه‌های بلوار شهید تاجگردون با اعتبار ۱۰میلیارد تومان و تکمیل بلوار شهید پناهپوری با ۱۶ میلیارد را از جمله افتتاحی‌ها برشمرد.
به گفته استاندار، منابع این پروژه‌ها از تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان و منابع داخلی شهرداری تأمین شد.
رحمانی تصریح کرد: پروژه‌های پیاده‌روسازی ورودی غربی شهر با ۴۰ میلیارد تومان و ضلع شمالی همین مسیر با ۳۲ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.
وی ادامه داد: عملیات اجرای فاز اول پارک پونه ضلع شرقی با ۲۱میلیارد تومان و فاز اول پارک پونه ضلع غربی با ۲۴ میلیارد تومان آغاز که منابع این پروژه‌ها از محل اعتبارات آلایندگی گچساران تأمین شد.
استاندار با اشاره به برگزاری میزخدمت در حاشیه نماز جمعه گچساران، افزود: به همراه معاونین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در نماز جمعه و میز خدمت حاضر شدیم تا ضمن بهره‌مندی از برکات این فریضه الهی، صدای مردم را مستقیماً شنیده و خواسته‌های آنان را برای پیگیری و دستور العمل فوری بررسی کنیم که با استقبال بسیار خوب مردم روبرو شد.
رحمانی از دیگر پروژه‌های کلنگ‌زنی نام برد و یادآور شد: کلنگ‌زنی تعریض و بهسازی جاده قدیم لیشتر و تقاطع غیرهمسطح جاده امامزاده جعفر از دیگر اقدامات مهم امروز بود.
استاندار گفت تأکید داریم که مدیران مربوطه پروژه‌های افتتاح شده، مانند مرکز سلامتی خیرآباد را سریعاً تجهیز و راه‌اندازی کنند تا از اولین لحظات مورد استفاده مردم قرار گیرند.
وی با اشاره به الگوسازی پروژه محور گچساران – چرام، تاکید کرد: همزمان با کلنگ‌زنی رسمی این پروژه، حدود ۱۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین پیمانکار، کار را آغاز کردند که این اقدام، الگویی واقعی و عملی برای سایر پروژه‌هاست و نشان می‌دهد همه اقدامات دولت، جدی، واقعی و برای رفع مشکلات مردم با برنامه‌ریزی منسجم است.
وی تصریح کرد: نظارت مستمر استانداری، دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌ها بر روند اجرای این پروژه‌ها وجود خواهد داشت تا مطمئن شویم در زمان‌بندی مقرر آغاز و به اتمام خواهند رسید.
تمام//

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405