کد خبر : 70860
تاریخ انتشار : شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵

تشریح برنامه ملاقات‌های مردمی استاندار 

تشریح برنامه ملاقات‌های مردمی استاندار 
تشریح برنامه ملاقات‌های مردمی استاندار 

تشریح برنامه ملاقات‌های مردمی استاندار

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، اهداف و فرآیند دیدارهای ملاقات عمومی استان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی اظهار داشت در راستای سیاست‌های دولت و تاکیدات رئیس‌جمهور و مقام معظم رهبری بر حضور در بین مردم، صبح‌های روز شنبه هر هفته را به ملاقات‌های مردمی اختصاص داده‌ایم.
رحمانی تصریح کرد: این ملاقات‌ها عمدتا به صورت حضوری برگزار می‌شود و افرادی که مسائل و مشکلاتشان در فرآیند پیگیری از طریق دستگاه‌ها باقی مانده در سامانه مربوطه ثبت‌نام می‌کنند معمولاً در هر هفته بین ۲۰ تا ۲۵ نفر را ملاقات می‌کردیم که با افزایش متقاضیان، این تعداد به ۵۵ تا ۶۰ نفر در هر جلسه افزایش یافته است.
استاندار خاطرنشان کرد: مهم‌ترین درخواست‌های مطرح شده در حوزه اشتغال بوده که متقاضیان به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی می‌شوند.
به گفته استانداری، بخش دیگر درخواست‌ها مربوط به تسهیلات برای راه‌اندازی فعالیت اقتصادی، تکمیل تحصیلات، تامین مایحتاج ضروری، مسائل درمانی و مسکن است.
وی در خصوص درخواست‌های مسکن افزود با وجود تلاش‌های دولت در چارچوب طرح‌های حمایتی، هنوز عزیزانی هستند که نتوانسته‌اند مشکل مسکن خود را حل کنند که عمدتاً تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند یا از طریق بانک‌ها و بنیاد مسکن راهنمایی می‌شوند.
رحمانی اظهار داشت: برخی درخواست‌ها مربوط به واگذاری زمین برای اشتغال است که از طریق جهاد کشاورزی، امور اراضی و بنیاد مسکن پیگیری می‌شود و درخواست‌های عمرانی مناطق روستایی نیز به دستگاه‌های ذی‌ربط ارجاع داده می‌شود.
استاندار تصریح کرد: در این جلسات معاونین استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی از جمله کمیته امداد امام (ره)، بهزیستی، بنیاد شهید، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و بانک‌ها حضور دارند و دفتر مدیریت عملکرد استانداری کلیه موارد را ثبت و پیگیری می‌کند.
وی تاکید کرد: در سفرهای مناطق مختلف استان، علاوه بر ملاقات با مردم، نیازهای عمرانی و اقتصادی نیز بررسی می‌شود و به عنوان مثال در سفر اخیر به منطقه دیشموک، مسائل مربوط به دسترسی راه، تأمین آب شرب ناشی از کاهش ۵۰ درصدی بارندگی و عمران روستایی بررسی شد.
رحمانی افزود: پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت هستند، پروژه‌های دارای مطالعات برای تأمین بودجه معرفی می‌شوند و مسائل جدید نیز پس از مطالعات لازم در دستور کار قرار می‌گیرند.
وی اظهار داشت از اصحاب رسانه که همواره در کنار ما هستند و نقش پل ارتباطی بین مردم و دولت را ایفا می‌کنند، صمیمانه سپاسگزاریم و امیدواریم با همدلی و همراهی در دولت وفاق ملی، بتوانیم گام‌های مؤثری در حل مشکلات مردم برداریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405