کد خبر : 71834
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵

در بازه زمانی دوساله، گام بلندی در مسیر توسعه شهرستان برداشته خواهد شد

در بازه زمانی دوساله، گام بلندی در مسیر توسعه شهرستان برداشته خواهد شد
در بازه زمانی دوساله، گام بلندی در مسیر توسعه شهرستان برداشته خواهد شد

دهدشت نیوز

سید ایرج کاظمی‌جو با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در این سفر پروژه‌های حیاتی و مورد انتظار مردم شهرستان در حوزه‌های مختلف از جمله راه، آب، مسکن، روستا و آموزش و پرورش به تصویب رسید که اجرای آن‌ها در کمتر از دو سال آینده چهره کهگیلویه را دگرگون خواهد کرد.

وی رقم اختصاص‌یافته به حوزه آب و آب‌رسانی را در مجموع ۳ هزار و ۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: برای آبرسانی پایدار به دیشموک ۸۵۰ میلیارد تومان، تأمین آب چهار شهر دهدشت، سوق، لنده و چرام ۱۲۰۰ میلیارد تومان و همچنین تأمین و انتقال آب به اراضی دهدشت غربی ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

فرماندار کهگیلویه مصوبات سفر ریاست‌جمهوری در حوزه راه‌سازی و حمل‌ونقل را نویدبخش دانست و اضافه کرد: برای تکمیل محور حیاتی پاتاوه–دهدشت ۱۴۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته و علاوه بر آن اعتبارات قابل توجهی برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی مسیرهای اصلی و فرعی شهرستان از جمله مسیر دهدشت–خیرآباد پیش‌بینی شده است که جزئیات آن پس از تفکیک اعتبارات شهرستان‌ها اعلام خواهد شد.

کاظمی‌جو خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها نه‌تنها امنیت و آرامش مردم در ترددهای روزانه را تضمین می‌کند، بلکه زمینه‌ساز رونق اقتصادی، اتصال بهتر کهگیلویه به سایر مناطق و کاهش محرومیت جاده‌ای شهرستان خواهد بود.

وی اعتبارات مربوط به نوسازی، تعمیر و تجهیز مدارس را از دیگر مصوبات سفر ریاست‌جمهوری دانست و گفت: اعتبارات قابل توجهی برای نوسازی مدارس غیراستاندارد و همچنین تجهیز فضاهای آموزشی و ورزشی در دهدشت و سوق اختصاص یافته است که اجرای این طرح‌ها محیطی ایمن و استاندارد برای دانش‌آموزان فراهم کرده و زمینه شکوفایی استعدادهای جوانان و افزایش نشاط اجتماعی را مهیا خواهد ساخت.

فرماندار کهگیلویه با اشاره به اهمیت این مصوبات تأکید کرد: در صورت تحقق این دستاوردها در بازه زمانی دوساله، گام بلندی در مسیر توسعه شهرستان برداشته خواهد شد.

وی همچنین ضمن دعوت از همراهی مردم در مسیر مطالبه‌گری مثبت و توسعه‌محور، خاطرنشان کرد: نخبگان و رسانه‌های محلی باید با نگاه مسئولانه و امیدآفرین اجرای این مصوبات را پیگیری کنند و با انعکاس درست مطالبات مردم، زمینه‌ساز همدلی و مشارکت عمومی در مسیر توسعه پایدار شهرستان باشند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405