کد خبر : 7695
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴

ازدست رد بهمئی ها به هاشمی تا بی اعتنایی بانوان چرامی

ازدست رد بهمئی ها به هاشمی تا بی اعتنایی  بانوان چرامی
عکسهای یادگاری این نماینده مجلس شورای اسلامی در میان حامیان کم تعداد و بعضاً انگشت شمار نشان از وضعیت نابسامان وی در این شهرستان دارد.
پایگاه خبری دهدشت نیوز:نماینده کهگیلویه بزرگ در ادامه فعالیتهای انتخاباتی خود امروز به دیدار مردم شهرستان بهمئی رفت.
به گزارش”خبرنگار دهدشت نیوز عدل هاشمی پور امروز در میان استقبال ناامید کننده مردم بهمئی وارد شهر لیکک شد و به دیدار تعداد انگشت شماری از حامیان سابق خود رفت.
تصاویر دریافتی این پایگاه خبری از نشستهای امروز عدل هاشمی پور و استقبال سرد مردم لیکک از وی بسیار ناراحت کننده و پرمعنا بوده است.
عکسهای یادگاری این نماینده مجلس شورای اسلامی در میان حامیان کم تعداد و بعضاً انگشت شمار نشان از وضعیت نابسامان وی در این شهرستان دارد.
شهرستان بهمئی در گذشته یکی از مهمترین پایگاه های تبلیغاتی نماینده کهگیلویه بود.
عدل هاشمی پور در دور گذشته انتخابات فعالیتهای تبلیغاتی خود را از شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی آغاز کرد.
در دور گذشته انتخابات عدل هاشمی از حمایت افراد ذی نفوذ و قدرتمند بهمئی گرمسیر برخوردار بود، بر اساس اخبار دریافتی اکثریت آنها اردوگاه این نماینده مجلس را ترک کرده اند و حتی یکی از آن افراد که آشنایی کامل به وضعیت قومی و طایفه ای ایل بهمئی داشته و در دور قبل آراء قابل توجهی برای نماینده کنونی کهگیلویه جمع آوری کرده بود هم اکنون به ریاست ستاد سیدمحمد موحد منصوب شده است.
همچنین تصاویر دریافتی از جلسات امروز ستاد بانوان نماینده کهگیلویه بزرگ حاکی از آن است که بانوان چرامی هم دعوت ستاد عدل هاشمی پور را نپذیرفتند.
همانطور که در تصاویر قابل مشاهده است تعداد انگشت شماری از بانوان چرامی در گوشه حیاط یک خانه جمع شده اند؛این درحالی است که در دور گذشته انتخابات عدل هاشمی پور آراء قابل توجهی در شهر چرام کسب کرده بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405