کد خبر : 45537
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸

مردم توطئه دشمن را در ۲۲ بهمن خنثی کردند

مردم توطئه دشمن را در ۲۲ بهمن خنثی کردند
جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم توطئه دشمن را در ۲۲ بهمن خنثی کردند و افرادی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند که دشمن بر روی آنها سرمایه‌گذاری کرده بود.

به گزارش دهدشت نیوز ، مصطفی مثنوی ظهر سه شنبه در آئین اختتامیه جشنواره آوای چکاوک افزود: کاری که مردم در ۲۲ بهمن انجام دادند باعث روشن شدن چراغ انقلاب در دل دلدادگان و یاس و ناامیدی دشمنان شد.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره آوای چکاوک تصریح کرد: دهه فجر برنامه‌های خوبی در سراسر استان اجرا شد و با اجرای سرود و گروه‌های هنری دهه هشتادی‌ها خوش درخشیدند.

مثنوی اظهار داشت: آنچه این جشنواره را از دیگر جشنواره‌ها متمایز کرد تقویت حضور میدانی گروه‌های هنری در روستاها و مناطق با تمام ظرفیت‌ها بود.

وی افزود: زبان هنرمندانه و مبتنی بر هنر در تمام عرصه‌ها تجلی پیدا کرد و در ۱۰ شب جشنواره این موضوع عملیاتی شد و رویکرد دیگر جشنواره چکاوک بحث رسانه‌ای آن بود که صدا و سیما به پیشواز این ایام رفت و همه برنامه‌های جشنواره را پوشش داد.

مثنوی اظهار داشت: نسبت به جشنواره‌های قبل جهش بسیار خوبی داشتیم و ۱۱۵ گروه سرود که بیشتر دهه هشتادی‌ها آنها را تشکیل می‌دادند، در این جشنواره حضور پیدا کردند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405