کد خبر : 72585
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۸:۳۶

در خطبه های نماز جمعه شهر سرفاریاب مطرح شد؛ فرماندار شهرستان چرام: دیدار با مردم و شنیدن صدای مردم؛عزم جدی دولت وفاق ملی برای توسعه شهرستان

در خطبه های نماز جمعه شهر سرفاریاب مطرح شد؛ فرماندار شهرستان چرام: دیدار با مردم و شنیدن صدای مردم؛عزم جدی دولت وفاق ملی برای توسعه شهرستان
در خطبه های نماز جمعه شهر سرفاریاب مطرح شد؛ فرماندار شهرستان چرام: دیدار با مردم و شنیدن صدای مردم؛عزم جدی دولت وفاق ملی برای توسعه شهرستان

دهدشت نیوز

سید علی وفایی مقدم، فرماندار شهرستان چرام، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته (۱۴۰۴/۱۰/۱۲) شهر سرفاریاب حضور یافت و در جمع پرشمار نمازگزاران از برنامه های خود برای توسعه شهر سرفاریاب سخن گفت. وفایی مقدم درابتدای سخنان خود، ضمن عرض سلام و درود به محضر امام راحل و ادای احترام به روح بلند و ملکوتی شهدای گرانقدر شهر و بخش سرفاریاب، از تمامی دست‌اندرکاران و فعالان عرصه خدمت‌رسانی، به ویژه شهردار محترم و اعضای پرتلاش شورای شهر، صمیمانه قدردانی کرد.

فرماندار چرام با ابراز خرسندی عمیق از حضور در این مکان مقدس و در جمع مردم متدین و ولایتمدار سرفاریاب، این فرصت را مغتنم شمرد و اظهار داشت: خوشحالم که امروز در کنار شما عزیزان هستم، همه ما مکلفیم که تحت لوای ولایت و با همدلی و هم‌افزایی، برای اعتلای این منطقه و رفع دغدغه‌های مردم تلاش کنیم.

وفایی مقدم در ادامه سخنان خود، به تشریح رویکردها و برنامه‌های آتی فرمانداری در سطح شهرستان و به خصوص بخش سرفاریاب پرداخت. وی تأکید کرد: گرچه قصد صحبت طولانی نداریم، اما حسب وظیفه و برای اطلاع‌رسانی به مردم عزیز، لازم می‌دانم که به برخی از اقدامات و برنامه‌های پیش رو اشاره کنم.
فرماندار شهرستان چرام با اشاره به اهمیت توسعه عمرانی و بهبود زیرساخت‌ها، از برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های عمرانی جدید در سطح شهر و روستاهای بخش سرفاریاب خبر داد. وفایی مقدم افزود: اعلام پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های آتی، بخشی از وظیفه ماست و ان‌شاءالله با جدیت پیگیر اتمام و بهره‌برداری از آن‌ها خواهیم بود.
فرماندار چرام بر لزوم ارتباط مستقیم با مردم و شنیدن صدای آنان تأکید کرد و گفت: دیدار با مردم و تلاش برای حل مشکلات آنان، در رأس اولویت‌های ما قرار دارد. در همین راستا، شوراهای اداری در سطح شهر و بخش سرفاریاب به صورت منظم برگزار خواهد شد تا با حضور مسئولین مربوطه، به صورت میدانی به مسائل و چالش‌ها رسیدگی شود.

فرماندار چرام با تأکید بر نقش محوری مردم و نخبگان در پیشبرد اهداف توسعه‌ای، از امام جمعه محترم، علما، معتمدین، و تمامی مردم شریف سرفاریاب درخواست کرد تا با حمایت‌ها و هدایت‌های عالمانه خود، فرمانداری را در انجام وظایف یاری رسانند. وی تصریح کرد: ما به حمایت‌ها و ان‌شاءالله هدایت‌های عالمانه علما و همه مردم معتقدین نیازمندیم. نماینده عالی دولت در شهرستان چرام گفت:هر دغدغه‌ای که برای روستا، شهر و بخش خود دارید، بیان کنید تا با همفکری و همکاری، گرهی از مشکلات مردم را ان‌شاءالله باز کنیم.

در پایان سخنان خود، فرماندار چرام ضمن تبریک اعیاد فرخنده به تمامی نمازگزاران و مردم شریف سرفاریاب، گفت: انشالله این فرصت‌های معنوی، موجب افزایش همدلی، وحدت و همبستگی در جامعه شود و همه با هم در مسیر پیشرفت و آبادانی شهرستان چرام گام برداریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405