مدیر عامل شرکت اب منطقه ای استان
رفع تصرف ۳۰ هزار مترمربع از اراضی حریم و بستر رودخانه بشار یاسوج
در راستای حفاظت و صیانت از منابع آبی و با اخذ دستور قضایی و حضور نیروی انتظامی، عملیات رفع تصرف از حریم رودخانه بشار یاسوج در حاشیه روستای دهنو، توسط شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، اجرا شد. به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و
در راستای حفاظت و صیانت از منابع آبی و با اخذ دستور قضایی و حضور نیروی انتظامی، عملیات رفع تصرف از حریم رودخانه بشار یاسوج در حاشیه روستای دهنو، توسط شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، اجرا شد.
به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، رسول فرهادی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان با بیان این خبر، گفت: در این عملیات دو روزه که با حمایت و حضور مقامات قضایی و انتظامی استان همراه بود و همچنین اداره منابع طبیعی نیز جهت رفع تصرف از اراضی ملی مشارکت داشت، حدود ۳۰ هزار مترمربع از حریم و بستر رودخانه بشار در حاشیه روستای دهنوی یاسوج آزادسازی شد.

وی، افزود: با عنایت به تکالیف ابلاغی و همچنین شرایط خاص استان، عملیات رفع تصرف از حرایم رودخانه های استان به صورت جدی ادامه خواهد یافت و از همه هم استانی های عزیز درخواست داریم تا ضمن هماهنگی با شرکت آب منطقه ای جهت هر گونه اقدام برای ساخت و ساز یا کشت و کار، از بروز مشکلات برای خود و دیگران جلوگیری نمایند و ما را در انجام وظایف ذاتی مان یاری دهند چرا که منافع این کار برای نسل های آینده به ارث خواهد ماند.



**ربیعی**
برچسب ها :مدیر عامل شرکت اب منطقه ای استان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰