روشنفکر: اصطلاح محرومیت زیبنده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست/ عدم توسعه یافتگی به ضعف برنامه ریزی مدیران برمی گردد
نماینده مردم بویراحمد ، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی خطاب به معاون رئیس جمهور در امور روستایی اظهار داشت : سلام ما را به دولت مردان برسانید و بگویید خدمات این نظام با قبل از ۵۷ قابل مقایسه نیست و اعتقاد دارک اصلا نباید مقایسه کرد اما بگویید عمق محرومیت بسیار بالا است .
وی ادامه داد : سلام این مردم را به دولت برسانید اما نمی توانیم با این بسته های غذایی مشکل مردم را حل کنیم بلکه نیازمند سرمایه گذاری هستیم این استان از استان هایی است که قابلیت سرمایه گذاری دارد کارشناسان شما به درستی اشاره کردند بر ظرفیت های این استان اما نمی شود برای همه مناطق کشور یک نسخه واحد تجویز کرد بلکه باید کار کار کارشناسی شود .
وی افزود: اگر به ظرفیتهای این استان به صورت صحیح نگاه شود، با این توان و پتانسیل میتوان نه تنها برای خود مردم استان بلکه برای مردم سایر استانها نیز اشتغال و درآمد ایجاد کند.
روشنفکر ادامه داد : باید این استان به پایلویت تبدیل شود ما در حوزه آموزش های فنی نیازمند تلاش های بیشتری هستیم .
وی به برخی مشکلات حوزه انتخابیه خود هم اشاره کرد و گفت : تعداد زیادی ار روستاهای ما به شبکه اطلاعات وصل نیستند ، تلفن همراه و اینترنت مشکل داریم .
عضو کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد : با توجه به وظایف من در مجلس باید بگویم دانش آموزان ما در این ماه های کرونایی مشکل زیادی داشتند که این یک بی عدالتی است .
روشنفکر یکی دیگر از مشکلات را اینگونه مطرح کرد که عمده واحد های تولید ی ما در رابطه با دام و طیور با وجود نوسانات مشکل زیادی وجود دارد .
وی افزود : در خصوص بیمه های اجتماعی با توجه آمار ارائه شده ، مقاوم سازی مسکن روستایی ، مبالغ اعلام شده کافی نیست که لازم است در این خصوص تلاش بیشتری شود.
روشنفکر گفت : راه های روستایی زیلایی در بخش جدید زیلایی، بخش جدید سفیدار نیازمند کمک هستیم ، و همچنین در بخش مارگون و روستای دلی رچ ، ۱۵۰ خانوار نیازمند یک جاده روستایی هستند.
وی ادامه داد : آقای امید در حالی هنوز اعلام می کنند استان محروم که ما داخل استانی زندگی می کنیم با ۲۰ درصد تولید گاز و نفت ۱ درصد جمعیت ۲۰ جنگل ۱۰ درصد آب های رووان و ۲ و ۴۰۰ گونه گیاهی و درمانی ،۳۰۰ جاذبه طیعی داریم اما همچنان ار قافله رشد جا مانده ایم.
روشنفکر افزود : با این همه گنج در این استان قائدتا نباید بگوییم محروم بلکه باید مشکل را در جای دیگری جست !
وی ادامه داد : در این ایام باید از زحمات همه مدیران تشکر کرد و دست آن را بوسید اما اینکه علت را باید جای دیگری جست بر می گردد به بحث برنامه ریزان که خوب عمل نکردند که اگر خوب برنامه ریزی می شد اکنون نباید با این وضعیت بیکاری و توسعه نیافتگی مواجه می بودیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰